ZAHAR AMBALAT LA PUNGA DE UN KG Culoare Alb - lucios ; Miros şi Gust -Dulce, fără miros şi gust străin, atât în stare solidă, cât şi în soluţie ; Aspect in Stare Solidă - Cristale uscate, uniform calibrate, nelipicioase, neaglomerate, care curg liber ; Corpuri străine -Lipsă, Cenuşa % maximum - 0,03 ; Umiditate % maximum - 0,1 ; Granulaţie - Mare si/sau medie ; Impurităţi metalice -Absent ; Substanţe reducătoare % - Maxim 0...
ZAHAR AMBALAT LA PUNGA DE UN KG Culoare Alb - lucios ; Miros şi Gust -Dulce, fără miros şi gust străin, atât în stare solidă, cât şi în soluţie ; Aspect in Stare Solidă - Cristale uscate, uniform calibrate, nelipicioase, neaglomerate, care curg liber ; Corpuri străine -Lipsă, Cenuşa % maximum - 0,03 ; Umiditate % maximum - 0,1 ; Granulaţie - Mare si/sau medie ; Impurităţi metalice -Absent ; Substanţe reducătoare % - Maxim 0,05 ; Zaharoză raportată la substanţa uscată % -Maxim 99,75 ; Culoare raportată la substanţa uscată, grade Stammer max -1,2 Solubilitate în apă -Soluţia 10% clară, fără sediment şi făr