ZAHAR AMBALAT LA PUNGA DE UN KG
Culoare Alb - lucios ;
Miros şi Gust -Dulce, fără miros şi gust străin, atât în stare solidă, cât şi în soluţie ;
Aspect in Stare Solidă - Cristale uscate, uniform calibrate, nelipicioase, neaglomerate, care curg liber ;
Corpuri străine -Lipsă,
Cenuşa % maximum - 0,03 ;
Umiditate % maximum - 0,1 ;
Granulaţie - Mare si/sau medie ;
Impurităţi metalice -Absent ;
Substanţe reducătoare % -...
ZAHAR AMBALAT LA PUNGA DE UN KG
Culoare Alb - lucios ;
Miros şi Gust -Dulce, fără miros şi gust străin, atât în stare solidă, cât şi în soluţie ;
Aspect in Stare Solidă - Cristale uscate, uniform calibrate, nelipicioase, neaglomerate, care curg liber ;
Corpuri străine -Lipsă,
Cenuşa % maximum - 0,03 ;
Umiditate % maximum - 0,1 ;
Granulaţie - Mare si/sau medie ;
Impurităţi metalice -Absent ;
Substanţe reducătoare % - Maxim 0,05 ;
Zaharoză raportată la substanţa uscată % -Maxim 99,75 ;
Culoare raportată la substanţa uscată, grade Stammer max -1,2
Solubilitate în apă -Soluţia 10% clară, fără sediment şi fără miros