Zahar ambalat in pungi de 1 kg. Aspect in stare solida: Cristale uscate, din sfecla de zahar, uniform calibrate, neaglomerate, care curg liber. Aspect in solutie 25%: solutie limpede, fara sediment si corpuri straine. Culoare: Alba, cu stralucire caracteristica. Gust si miros: Dulce, fara miros si gust strain, atat in stare solida, cat si in solutie.
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi...
Zahar ambalat in pungi de 1 kg. Aspect in stare solida: Cristale uscate, din sfecla de zahar, uniform calibrate, neaglomerate, care curg liber. Aspect in solutie 25%: solutie limpede, fara sediment si corpuri straine. Culoare: Alba, cu stralucire caracteristica. Gust si miros: Dulce, fara miros si gust strain, atat in stare solida, cat si in solutie.
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Menţiune care să permită identificarea lotului; Cantitatea netă ptr.produsul preambalat; Data durabilităţii minimale.