Bulbi (căpăţâni) sănătoşi, întregi, curaţi, fără urme vizibile de substanţe străine, fermi, fără vătămări cauzate de ger sau de soare, fără urme de mucegaiuri, fără încolţire vizibilă la exterioar, fără umiditate exterioară anormală. Usturoiul sa fie ambalat in saci, astfel incat sa fie bine protejat si sa asigure o aerisire adecvata.
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toat...
Bulbi (căpăţâni) sănătoşi, întregi, curaţi, fără urme vizibile de substanţe străine, fermi, fără vătămări cauzate de ger sau de soare, fără urme de mucegaiuri, fără încolţire vizibilă la exterioar, fără umiditate exterioară anormală. Usturoiul sa fie ambalat in saci, astfel incat sa fie bine protejat si sa asigure o aerisire adecvata.
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambalate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabili; Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Menţiune care să permită identificarea lotului; Cantitatea netă ptr.produsul preambalat; Data durabilităţii minimale.