4. Perle de brânză proaspătă cu smăntănă 180gr.,
Perle de branză proaspată cu smântână dulce 2% grasime
Proprietati organoleptice :
Produs din lapte de vacă degresat, smântână dulce, proteine din lapte, sare, culturi lactice selectionate, cheag
Fără ados de grăsimi vegetale. Fără impurităţi
Gust dulce, plăcut, caracteristic laptelui
Miros – fără miros acru, alterat, mucegăit sau rânced
Valori nutritionale:10,3g...
4. Perle de brânză proaspătă cu smăntănă 180gr.,
Perle de branză proaspată cu smântână dulce 2% grasime
Proprietati organoleptice :
Produs din lapte de vacă degresat, smântână dulce, proteine din lapte, sare, culturi lactice selectionate, cheag
Fără ados de grăsimi vegetale. Fără impurităţi
Gust dulce, plăcut, caracteristic laptelui
Miros – fără miros acru, alterat, mucegăit sau rânced
Valori nutritionale:10,3g -proteine %,2 g-lipide %,Valoare energetică 100g produs- 65Kcal
Produsul ambalat în pahare individuale de 180g, intacte, nebombate
Transportul se face în vehicule închise, izoterme, prevăzute cu instalaţie frigorifică,
Produsul trebuie identificat printr-o etichetare care să ateste DLUO (datele limită de utilizare optimă), temperatura de stocare, numele produsului, ingredientele în limba română, starea termică a cărnii, ţara de provenienţă, lotul produsului, termenul de valabilitate, conditii de pastrare, valorile nutritionale, gramajul, numele şi datele de identificare a producatorului, data fabricaţiei (ziua , luna, anul ; semnul organului de control tehnic al calităţii.
Furnizorul va asigura livrarea produsului cu respectarea legislaţiei aplicabile acestuia aşa cum este ea prezentată de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului.
Greutatea 180grame/buc.
Livrările se vor face o dată pe săptămână, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însotite de autorizatie de transport pentru produse
alimentare.
Livrare săptămânală în funcţie de necesar .
cantitate minimă: 5000 buc
cantitate maximă: 23000 buc.
5. Conservă de ton bucăţi în suc propriu 160gr.,
Caracteristici organoleptice
Conserva de ton în suc propriu–160 gr (cu cheita de deschidere)/ bucată
- produs calitatea I-a, consistenţa, culoarea, gustul, mirosul conţinutului (produsului)conservat şi a sosului trebuie să corespundă calitativ;
- culoare normală, fară semne de alterare, miros şi gust :placut, specific de peşte, fară condimente excesive, fără miros şi gust strain, consistenţă normală, continut de peşte de min 65%.
Ambalare şi marcare : se ambalează în cutii metalice a 160 gr cositorite şi lăcuite în interior, închise ermetic şi avizate conform dispoziţiilor sanitare în vigoare, cu cheiţă. Recipientele metalice trebuie sa fie neturtite, nebombate şi neruginite, nu se admit la interior pete de rugină. Marcarea să fie conformă cu standardele in vigoare.
Conţinutul de sare să nu depăşească 100 mg/100g produs
Livrare săptămânală în funcţie de necesar .
cantitate minimă: 5000 buc
cantitate maxima: 23000 buc.
2. Miere albina 20 gr,
Mierea este un produs natural ,obţinut de albine în exclusivitate,din nectarul florilor, pe care acestea le recoltează ,le imbunătăţesc cu substanţe proprii.
Caracteristici organoleptice:
Aspect : curat,omogen,fără împurităţi ,fără spumă
Consistenţă: masă fluidă-vâscoză
Culoarea :aproape incoloră,galbenă-deschis până la galben intens
Gust: pronunţat dulce,plăcut,cu aromă discretă specifică mierii.
Conţinutul de apă este de maxim 20%,zaharoză maxim 7%
Etichetat, ambalat individual in recipiente din plastic închise cu hârtie metalizată ,cantitate netă de 20 g miere;
cantitate minima 10000 buc
cantitate maxima 35000 buc.
3. Gem natural de fructe 20 gr,
Gemul de fructe trebuie să fie de prune, piersici, capşuni, asortat, iar culoarea fiind caracteristică .
Caracteristici organoleptice:
Aspect; suprafaţă lucioasă, nezaharisită prezentandu-se ca o masă gelificată,omogen.Capacele recipientelor nu trebuie sa fie bombate la exterior.
Gust şi miros: -plăcut ,caracteristic fructelor componente,fără miros şi gust străin
Etichetat, ambalat individual in recipiente din plastic închise cu hârtie metalizată ,cantitate netă de 20 g de gem,substanţă uscată solubilă minim 60%
cantitate minima 20000 buc
cantitate maxima 60000 buc.
1. Unt de masa 10 gr,
Caracteristici organoleptice
Unt -obţinut din lapte de vacă, fără exces de sare, fără ados de grăsimi vegetale.
Aspect: masă onctuoasă, omogenă, ambalat în hârtie metalizată, caşerată cu hârtie pergament vegetală;
Culoare: alb-gălbuie;
Gust si miros: gust şi miros plăcut, aromat, de smântână fermentată, să nu aibă gust amar;
Nu se admite untul cu aspect neomogen şi culoare neuniformă, cu gust şi mirosuri străine, precum şi untul care conţine impurităţi sau aditivi alimentari .
Proprietati fizico-chimice :
- conţinut minim de grăsime de 60%;
Etichetat, ambalat individual in hârtie metalizată sub forma de dreptunghiuri
de 10 g;
cantitate minima 50000 buc
cantitate maxima 250000 buc.
6. Oregano uscat la plic 100gr,
Oregano uscat la plic
Proprietati organoleptice :
Din frunze sănătoase, uscate şi mărunţit fin, cu aroma puternică şi culoare caracteristică,aspect proaspăt
Fără impurităţi, fără gust străin, amar, mucegăit, fără umiditate excesivă
Ambalaj - pliculete de 100 g ;
Produsul trebuie identificat printr-o etichetare care să ateste DLUO (datele limită de utilizare optimă), temperatura de stocare, numele produsului, ingredientele în limba română, starea termică a cărnii, ţara de provenienţă, lotul produsului, termenul de valabilitate, conditii de pastrare, valorile nutritionale, gramajul, numele şi datele de identificare a producatorului, data fabricaţiei (ziua , luna, anul ; semnul organului de control tehnic al calităţii.
Furnizorul va asigura livrarea produsului cu respectarea legislaţiei aplicabile acestuia aşa cum este ea prezentată de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului.
Greutatea 100 grame/buc.
Livrările se vor face o dată pe săptămână, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însotite de autorizatie de transport pentru produse
alimentare.
Livrare săptămânală în funcţie de necesar .
cantitate minimă: 50 buc
cantitate maximă: 300 buc.
7. Busuioc uscat la plic 100gr,
Busuioc uscat la plic
Proprietati organoleptice :
Din frunze sănătoase, uscate şi mărunţit fin, cu aroma puternică şi culoare caracteristică,aspect proaspăt
Fără impurităţi, fără gust străin, amar, mucegăit, fără umiditate excesivă
Ambalaj - pliculete de 100 g ;
Produsul trebuie identificat printr-o etichetare care să ateste DLUO (datele limită de utilizare optimă), temperatura de stocare, numele produsului, ingredientele în limba română, starea termică a cărnii, ţara de provenienţă, lotul produsului, termenul de valabilitate, conditii de pastrare, valorile nutritionale, gramajul, numele şi datele de identificare a producatorului, data fabricaţiei (ziua , luna, anul ; semnul organului de control tehnic al calităţii.
Furnizorul va asigura livrarea produsului cu respectarea legislaţiei aplicabile acestuia aşa cum este ea prezentată de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului.
Greutatea 100rame/buc.
Livrările se vor face o dată pe săptămână, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însotite de autorizatie de transport pentru produse
alimentare.
Livrare săptămânală în funcţie de necesar .
cantitate minimă: 50 buc
cantitate maximă: 300 buc.