Ambalat in hatie metalizata, pachete 200gr. unt obtinut prin prelucrare industriala, a smantanii pasteurizate, provenite din lapte de vaca; lapte, smantana, materie prima si materiale auxiliare folosite sa corepunda documentelor tehnice de produs si normeor sanitare in vigoare; aspect in sectiune si consistenta la 10-12 grade Celsius: cu picaturi mici si rare de apa tulbure, repartizate satisfacator, cu goluri de aer mici s...
Ambalat in hatie metalizata, pachete 200gr. unt obtinut prin prelucrare industriala, a smantanii pasteurizate, provenite din lapte de vaca; lapte, smantana, materie prima si materiale auxiliare folosite sa corepunda documentelor tehnice de produs si normeor sanitare in vigoare; aspect in sectiune si consistenta la 10-12 grade Celsius: cu picaturi mici si rare de apa tulbure, repartizate satisfacator, cu goluri de aer mici si rare, masa mai putin onctuoasa, suficient de compacta, mai putin omogena, putin unsuroasa, nesfaramicioasa,; gust si miros: cu aroma specifica, mai putin pronuntata, fara nuante straine de aroma, gust slab aromat, specific de unt, fara nuante straine; culoare: alba sau galbena, cu luciu slab;
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Menţiune care să permită identificarea lotului; Cantitatea netă ptr.produsul preambalat; Data durabilităţii minimale.