UNT de masa 65% grasime,ambalat la pachete a 200 gr. si cutii carton pt. transport. Garantie 45 zile in cazul depozitarii la temperaturi cuprinse inte 2..4 grade C. Transportul se face cu mijloace de transport frigorifice, autorizate sanitar-veterinar.Fiecare transport va fi insotit de declaratia de conformitate pentru produs. Societatea certificata ISO si HACCP
Cascaval 45% grasime,ambalat prin vidare, calupuri a 1,20 - 2,...
UNT de masa 65% grasime,ambalat la pachete a 200 gr. si cutii carton pt. transport. Garantie 45 zile in cazul depozitarii la temperaturi cuprinse inte 2..4 grade C. Transportul se face cu mijloace de transport frigorifice, autorizate sanitar-veterinar.Fiecare transport va fi insotit de declaratia de conformitate pentru produs. Societatea certificata ISO si HACCP
Cascaval 45% grasime,ambalat prin vidare, calupuri a 1,20 - 2,50 Kg.(conform dorintei beneficiarului), substante proteice min. 22 %, S.U. min. 56 %, sare max. 3,5 %, valoare energetica min. 300 cal./ 100 gr. Garantie 60 zile in cazul depozitarii la temperaturi cuprinse inte 2..8 grade C..Transportul se face cu mijloace de transport frigorifice, autorizate sanitar-veterinar.Fiecare transport va fi insotit de declaratia de conformitate pentru produs. Societatea certificata ISO si HACCP
Oua de gaina categoria M peste 53g: Aspectul cojii: nevatamata, curata, de forma normala uscata. Albus clar, translucid, galbenus vizibil usor aplatizant, mobil. Miros si gust caracteristice oului proaspat, fara miros si gust straine. Proprietati organoleptice: - Coaja si curicula curate, intacte, normale; - Galbenus vizibil la fasciculul de lumina doar sub forma de umbra, fara contur precis; atunci can oul este intors, galbenusul este usor mobil si revine la pozitia centrala; - Albus clar, translucid; - Fara corpuri straine; - Coaja de ucloare alba sau maro; - Fara mirosuri straine. Conditii de ambalare: se ambaleaza in cofraje special