Titrator Potentiometric Hanna Instruments HI931-02
• Tip de analiza: acido-bazice (modul pH sau mV), redox, cu precipitare, complexometrice, non-apoase, ion selectiv, argentometrice, etc.
• Mod final de titrare: punct fix de pH, punct fix de mV, 1 punct de echivalenţă mV; 1 punct de echivalenţă pH
• Biurete: volum de 10 mL minim 2 bucatie si volum de 20 ml minim 2 bucati cu certificat de etalonare...
Titrator Potentiometric Hanna Instruments HI931-02
• Tip de analiza: acido-bazice (modul pH sau mV), redox, cu precipitare, complexometrice, non-apoase, ion selectiv, argentometrice, etc.
• Mod final de titrare: punct fix de pH, punct fix de mV, 1 punct de echivalenţă mV; 1 punct de echivalenţă pH
• Biurete: volum de 10 mL minim 2 bucatie si volum de 20 ml minim 2 bucati cu certificat de etalonare;
• Sistem de schimbare rapida a biuretei si recunoastere automata (factorul si concentratia solutiei, data prepararii si expirarea solutiei, numele, etc);
• Carcasa durabila, rezistenta la caldura si la decolorare;
• Posibilitatea de stocare si tiparire a datelor despre titrator;
• Conectivitate:USB, RS232, port pentru imprimanta si tastatura;
• Domeniu de masurare pH: minim -3 la 18 pH;
• Domeniu de masurare mV minim -2000 la +2000
• Stocare date
• Agitator
• Rapoarte de analiza personalizabile
• Management GLP flexibil;
• Transfer de date prin USB;
• Conexiune directa cu un PC prin cablu livrat;
• Posibilitatea de conectare la softul livrat cu titratorul pentru descarcarea si vizualizarea rapoartelor inregistrate.
• Metode predefinite minim:
• SR ISO 1841-2/2000 carne si produse din carne. Determinarea continutului de clorura partea 2. Metoda potentiometrica.
• SR ISO 1841-1/2000Carne si produse din carne. Determinarea continutului de clorura partea 1. Metoda Volhard
• SR 97/2007 Paine si produse proaspete de patiserie. Determinarea aciditatii.
• SR 97/2