Termometru de bucatarie Trotec BP5F
Aparatul de mâna u?or de utilizat este gata de func?ionare in câteva secunde dupa conectare ?i masoara rapid ?i sigur valorile de temperatura în domeniul de la -40 °C pâna la +200/280 °C (sonda/IR), care vor fi afi?ate vizibil, pe display-ul cu fundal luminat, pentru a fi citite fara sa oboseasca, ?i în zonele prost luminate.
Integratul senzor cu infraro?u masoara la un timp de reac?ie d...
Termometru de bucatarie Trotec BP5F
Aparatul de mâna u?or de utilizat este gata de func?ionare in câteva secunde dupa conectare ?i masoara rapid ?i sigur valorile de temperatura în domeniul de la -40 °C pâna la +200/280 °C (sonda/IR), care vor fi afi?ate vizibil, pe display-ul cu fundal luminat, pentru a fi citite fara sa oboseasca, ?i în zonele prost luminate.
Integratul senzor cu infraro?u masoara la un timp de reac?ie de mai pu?in decât 500 ms, temperatura materialelor la suprafa?a, mai ales la alimente.
Pe lânga afi?ajul digital al temperaturii, trei indicatori cu LED indica direct, daca temperatura masurata se afla în limitele HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).
Date tehnice:
Domeniul de masurare senzor temperatura cu contact: -40 °C pâna la +200 °C (-40 °F pâna la 392 °F)
Domeniul de masurare infraro?u: -40 °C pâna la +280 °C (-40 °F pâna la 536 °F)
Precizie senzor temperatura cu contact: sub -5 °C (23 °F): +1 °C (1,8 °F) / între -5 °C ?i 65 °C (23 °F ?i 150 °F): +1 °C (1,8 °F) / peste 65 °C (150 °F): +1 %
Precizie infraro?u: sub -40 °C pâna la 4 °C (-40 °F pâna la 39,2 °F): +2 °C (3,6 °F) / între 4 °C ?i 65 °C (39,2 °F ?i 150 °F): +1 °C (1,8 °F) / peste 65 °C (150 °F): +1,5 %
Gradul de emisie: reglabil între 0,10 ?i 1,0
Raportul de distan?a fa?a de diametrul suprafe?ei ?inta de masurat: 20:1
Timp de reac?ie senzor infraro?u: <500 ms
Indicator LED pentru respectarea domeniului HACCP
Afi?ajul valorii maxime ?i minime
Func?iune timer
Af