Sunca pasarese compune din bucati de carne depasare aderente intre ele. Proprietati organoleptice Aspect exterior , batoane curate, aderentala la compozitie Aspect pe sectiune bucati de carne , aderente intre ele, de culoare alb-roz , rezistenta la feliere , fara fragmente de oase . Se admit fascicule de tesut conjunctiv si grasime Forma batoane clipsate la ambele capete Miros si gust placut, specific componentelor si condi...
Sunca pasarese compune din bucati de carne depasare aderente intre ele. Proprietati organoleptice Aspect exterior , batoane curate, aderentala la compozitie Aspect pe sectiune bucati de carne , aderente intre ele, de culoare alb-roz , rezistenta la feliere , fara fragmente de oase . Se admit fascicule de tesut conjunctiv si grasime Forma batoane clipsate la ambele capete Miros si gust placut, specific componentelor si condimentelor folosite, fara gust si miros strain Consistenta semitare Proprietati fizico-chimice Clorura de sodiu,%, max. 3,5 Substante proteice totale,% min. 15 Azot usor hidrolizabil, mg NH3/100 g, max. 45 Reactia hidrogen sulfurat negativa Reactia Kreis negativa Proprietati microbiologice Bacterii coliforme: max.100/g Escherichia coli: max. 10/g Salmonella : absent/25g Stafilococ coagulazo-pozitiv: max. 10/g Bacillus cereus:max. 10/g Bacterii sulfito-reducatoare: max. 100/g