Feedback
I.D.: 42444835

Standarde - microbiologie LSVSA CV

Data publicarii
10.04.19 Exista 19.239 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
22121000-4
Pretul estimativ:
1.291,99 RON - 1.291,99 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Conform comenzii emise nr. 27687 din 09.04.2019 constand din următoarele publicaţii: 1.SR 3664:2008 Brânză proaspătă de vacă 62,70 2.SR 5559:2008 Lapte praf 62,70 3.SR 7031:2008 Carne de pasăre 62,70 4.SR 784-2:2009 Miere de albine. Partea 2: Cerinţe de calitate la comercializare 62,70 5.SR EN 31010:2010 Managementul riscului. Tehnici de evaluare a riscurilor 196,04 6.SR EN ISO 13366-2:2007/AC:2007 Lapte. Enumerarea celule...
Conform comenzii emise nr. 27687 din 09.04.2019 constand din următoarele publicaţii: 1.SR 3664:2008 Brânză proaspătă de vacă 62,70 2.SR 5559:2008 Lapte praf 62,70 3.SR 7031:2008 Carne de pasăre 62,70 4.SR 784-2:2009 Miere de albine. Partea 2: Cerinţe de calitate la comercializare 62,70 5.SR EN 31010:2010 Managementul riscului. Tehnici de evaluare a riscurilor 196,04 6.SR EN ISO 13366-2:2007/AC:2007 Lapte. Enumerarea celulelor somatice. Partea 2: Linii directoare privind modul de operare a numărătoarelor fluoro-opto-electronice 59,78 7.SR EN ISO 13843:2017 Calitatea apei. Cerinţe pentru stabilirea caracteristicilor de performanţă ale metodelor microbiologice cantitative 167,04 8.SR EN ISO 16140-1:2016 Microbiologia lanţului alimentar. Validarea metodelor. Partea 1: Vocabular 88,78 9.SR EN ISO 16140-2:2016 Microbiologia lanţului alimentar. Validarea metodelor. Partea 2: Protocol pentru validarea metodelor alternative (supuse dreptului de proprietate) în raport cu o metodă de referinţă 167,04 10.SR EN ISO 6887-2:2017 Microbiologia lanţului alimentar. Pregătirea eşantioanelor pentru analiză, a suspensiei iniţiale şi a diluţiilor decimale pentru examenul microbiologic. Partea 2: Reguli specifice pentru pregătirea cărnii si a produselor din carne 77,17 11.SR EN ISO 6887-3:2017 Microbiologia lanţului alimentar. Pregătirea eşantioanelor pentru analiză, a suspensiei iniţiale şi a diluţiilor decimale pentru examenul microbiologic. Partea 3: Reguli specifice pentru pregătirea peştelui
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu