Descriere
Sarat, dar mult mai gustos si mai hranitor decat sarea, sosul de soia este un ingredient fara de care bucataria asiatica nu poate exista. Sosul de soia coreean, numit si „ganjang” are culoare inchisa si consistenta subtire si este preparat in intregime din soia si saramura. Puteti inlocui cu succes sarea din bucatarie, folosind sosul de soia iar mancarea va avea si un gust mai deosebit.
Acest sos de soia este unul...
Descriere
Sarat, dar mult mai gustos si mai hranitor decat sarea, sosul de soia este un ingredient fara de care bucataria asiatica nu poate exista. Sosul de soia coreean, numit si „ganjang” are culoare inchisa si consistenta subtire si este preparat in intregime din soia si saramura. Puteti inlocui cu succes sarea din bucatarie, folosind sosul de soia iar mancarea va avea si un gust mai deosebit.
Acest sos de soia este unul mai putin sarat.
Ingrediente:
Sos de soia fermentat natural (25%) (apa, soia degresata, sare, alcool, faina de grau), zahar, fructoza din sirop de porumb, sare, alcool, extract de kelp, extract de caise japoneze, potentiator de arome E635, colorant E150, apa.