Smantana pasteurizata fermentata, ambalata in caserole cu capac la 900 gr, grasime 25% plus minus 1%, suficient de densa, fara mirosuri straine.Aspect omogen vascos, fara aglomerari de grasime sau substante proteice.Culoarea uniforma, alba pana la alb-galbuie.Gust si miros dulceag cu aroma specifica de smantana proaspata.Nu se admite gust si miros strain.
Cascaval din lapte de vaca pasteurizat, grasime in substanta uscata...
Smantana pasteurizata fermentata, ambalata in caserole cu capac la 900 gr, grasime 25% plus minus 1%, suficient de densa, fara mirosuri straine.Aspect omogen vascos, fara aglomerari de grasime sau substante proteice.Culoarea uniforma, alba pana la alb-galbuie.Gust si miros dulceag cu aroma specifica de smantana proaspata.Nu se admite gust si miros strain.
Cascaval din lapte de vaca pasteurizat, grasime in substanta uscata min. 45% sare max 2.5%.
Lapte proaspat de vaca 3% grasime, pasteurizat si omogenizat, ambalat in punga de polietilena de 1 l.Aspect de lichid omogen, fara impuritati, de culoare alba inspre usor galbuie, cu gust placut de lapte fara apa adaugata.Termen de garantie 7 zile.