Slănină afumată - 200 kg
- bucăţi de slănină (de pe spinare sau părţile laterale) de formă aproximativ pătrată sau dreptunghiulară, cu o greutate de minim 0,5 kg şi o grosime de minim 2,5 cm ( exclusiv şoriciul), bucăţi cu sau fără şorici fasonate, cu suprafaţă curată, fără pete, urme de sânge sau secţiuni adânci, şoriciul trebuie să fie bine curăţat de păr
- culoare alb-gălbuie sau alb-roz, se permite prezenţa straturilor ...
Slănină afumată - 200 kg
- bucăţi de slănină (de pe spinare sau părţile laterale) de formă aproximativ pătrată sau dreptunghiulară, cu o greutate de minim 0,5 kg şi o grosime de minim 2,5 cm ( exclusiv şoriciul), bucăţi cu sau fără şorici fasonate, cu suprafaţă curată, fără pete, urme de sânge sau secţiuni adânci, şoriciul trebuie să fie bine curăţat de păr
- culoare alb-gălbuie sau alb-roz, se permite prezenţa straturilor de carne din interiorul slăninei
- gust şi miros plăcut, caracteristic de afumat şi sărat
- consistenţă semitare
-----------------------------------------------
Subproduse de porc - Picioare de porc afumate - 300 kg
- produs afumat, caracteristic pieselor anatomice (partea inferioară a membrelor anterioare şi posterioare). –
- suprafaţa curată, uscată de culoare brun-roşcată, specifică produsului afumate