1) Intretinerea si exploatarea constructiilor de orice natura din incinta obiectivului „Piata Centrala Agroalimentara Sfântu Gheorghe” (constructii, grupuri sanitare, etc.). Parter: zona legume-fructe, distribuita pe functiuni; accese principale zona legume si fructe, partial la tarabe, partial in spatii inchise — citrice, zona flori; zona vanzare presa, zona produse apicole, zona seminte si cereale, bazine spalare fructe ...
1) Intretinerea si exploatarea constructiilor de orice natura din incinta obiectivului „Piata Centrala Agroalimentara Sfântu Gheorghe” (constructii, grupuri sanitare, etc.). Parter: zona legume-fructe, distribuita pe functiuni; accese principale zona legume si fructe, partial la tarabe, partial in spatii inchise — citrice, zona flori; zona vanzare presa, zona produse apicole, zona seminte si cereale, bazine spalare fructe si legume; zona P+1E: zona carne si peste — extindere pe latura nordica, zona lactate si oua, zona produse panificatii, zona cantare, zona expozitie, zona unelte agricole, punct control verterinar, grupuri sanitare, zona fast food si zona pentru copii., Etaj: birou administratie, scari, lifturi pentru marfa, personal si clienti, zona desfacere produse agroalimentare, unelte, grupuri sanitare, dusuri, etc, cu exceptia celor aflate in proprietatea altor persoane juridice cu capital privat;, 2) Intretinerea si exploatarea instalatiilor de utilitate publica (alimentare cu apa, canalizare, gaze naturale, energie electrica);, 3) Asigurarea lucrarilor de igienizare, curatenie, dezinsectie, dezinfectie si deratizare, precum si a lucrarilor de pregatire pentru iarna a pietei., Gestiunea serviciul public de administrare, intretinere si exloatare a pietei se deleaga prin concesionare pentru o perioada de 6 ani, cu posibilitatea prelungirii cu 3 ani, la solicitarea concesionarului cu cel putin 6 luni inainte de expirarea contractului si cu aprobarea Consiliului Local., Concesionarul va plati concedentului lunar o redeventa stabilita prin contractul de concesiune. Nivelul redeventei nu va fi mai mic decat un procent minim de 20 % din valoarea tuturor incasarilor operatorului de serviciu in cursul lunii (aferente tarifelor aprobate).