Locatia in Bucuresti astfel:în data de 20.06.2016 - 50 camere single cu mic dejun ?i 50 cine. În data de 21.06.2016 - 15 camere single cu mic dejun;130 prânzuri;15 cine; 260 coffe breack-uri si 1 sala de conferinta pentru 150 pers. Locatie sala: sala în cadrul unui hotel - pozitionare centrala, aproape de mijloace de transport în comun, pentru a putea permite accesul cu usurinta pentru toti participantii, sa dispuna de parc...
Locatia in Bucuresti astfel:în data de 20.06.2016 - 50 camere single cu mic dejun ?i 50 cine. În data de 21.06.2016 - 15 camere single cu mic dejun;130 prânzuri;15 cine; 260 coffe breack-uri si 1 sala de conferinta pentru 150 pers. Locatie sala: sala în cadrul unui hotel - pozitionare centrala, aproape de mijloace de transport în comun, pentru a putea permite accesul cu usurinta pentru toti participantii, sa dispuna de parcare gratuita; Caracteristici sala: capacitate de acomodare pentru 150 persoane, izolata, astfel încât evenimentul sa nu fie perturbat de zgomote exterioare, având cel putin urmatoarele facilitati: •dotata cu videoproiector, laptop de rezerva, instalatie tehnica pentru proiectarea prezentarilor •1 suport flipchart, hârtie flipchart si 1 set de markere, •dotata cu sistem de traducere simultana (1 cabina cu doua locuri si casti pentru fiecare participant), 3 microfoane wireless, asistenta tehnica. Cazare: cazarea participantilor se va efectua în cadrul aceleiasi unitati hoteliere unde este închiriata sala, în camere de 3 stele, single, cu mic dejun inclus. Pauza de cafea: în timpul pauzei de cafea trebuie sa fie furnizata cel putin cafea, cafea decafeinizata, lapte, zahar si îndulcitor, ceai, bauturi racoritoare cu si fara zahar, apa minerala si apa plata si produse de patiserie dulci si sarate pentru toti participantii. Apa (minerala si plata) si bauturile carbogazoase vor fi disponibile numai îmbuteliate în pet-uri de 0,5 l Masa prânz: prânzul trebuie sa fie organizat în stil bufet suedez si va fi asigurat pentru numarul de participanti la eveniment. Restaurantul se va afla în incinta hotelului si va avea suficiente locuri la mese pentru servirea bufetului suedez asezat la masa, indiferent de numarul persoanelor cazate care vor servi masa în restaurantul hotelului si care nu participa la evenimentul din proiect. În timpul tuturor meselor se va asigura pentru toti participantii cel putin: apa plata, apa minerala (pentru fiecare participant). Cina: trebuie sa fie organizata în stil bufet suedez. În timpul tuturor meselor se va asigura pentru toti participantii cel putin: apa plata, apa minerala (pentru fiecare participant).