"Serviciu de organizare evenimente schimb de experienţă într-o ţară membru UE", în cadrul proiectului "i.R.E.M - Instituţii Responsabile, Eficienţă Managerială", Cod My SMIS 135244, Cod SIPOCA 817.
La momentul depunerii Ofertei tehnice, Prestatorul va depune o analiză preliminară în care va evalua situaţia existentă la nivelul UE şi va conţine o listă a instituţiilor identificate ce pot găzdui schimbul de experienţă precum ...
"Serviciu de organizare evenimente schimb de experienţă într-o ţară membru UE", în cadrul proiectului "i.R.E.M - Instituţii Responsabile, Eficienţă Managerială", Cod My SMIS 135244, Cod SIPOCA 817.
La momentul depunerii Ofertei tehnice, Prestatorul va depune o analiză preliminară în care va evalua situaţia existentă la nivelul UE şi va conţine o listă a instituţiilor identificate ce pot găzdui schimbul de experienţă precum şi aria de expertiză a acestor instituţii.
Pentru asigurarea unei valori adăugate în implementarea schimburilor de experienţă, Prestatorul va furniza în etapa de depunere a Ofertei şi Acordul de Principiu din partea instituţiilor identificate în vederea găzduirii vizitelor de schimb de experienţă.
După semnarea contractului, prestatorul selectat va definitiva analiza situaţiei existente în diferite state membre UE, evaluând oportunitatea desfăşurării a două schimburi de experienţă, în funcţie de utilitatea pentru beneficiar a experienţei statului respectiv în implementarea unor sisteme informatice similare şi se va decide cu privire la ţările în care vor fi organizate schimbul de experienţă, de exemplu în Belgia, Polonia, Estonia sau Letonia.
Contactarea instituţiilor/autorităţilor publice relevante din statele membre în care se vor desfăşura vizitele de studiu, precum şi stabilirea detaliilor organizării acesteia constituie responsabilitatea prestatorului.
Prestatorul, va întocmi programul schimburilor de experienţă, un studiu şi îl va înainta spre aprobare către Consiliul Judeţean Giurgiu înainte de data începerii activităţii.
Scopul schimburilor de experienţă îl constituie asigurarea transferului de cunoştinţe şi bune practici către participanţi privind eficienţa şi necesitatea utilizării soluţiilor informatice implementate în cadrul proiectului şi a instrumentului de planificare strategică.
Schimbul de experienţă având drept obiectiv/scop digitalizarea (utilizarea soluţiilor informatice IT) - 12 participanţi;
Schimbul de experienţă având drept obiectiv/scop planificarea strategică - 13 participanţi.
După stabilirea ţărilor în care vor fi organizate schimburile de experienţă, va fi demarat prin intermediul Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Afacerilor Externe( după caz), procesul de identificare a potenţialelor instituţii gazdă pentru desfăşurarea acestora.
Grupul ţintă participant va fi format atât din personal de conducere cât şi de execuţie, personal contractual şi aleşi locali, conform celor asumate prin Cererea de Finanţare.
Schimbul de experienţă se va desfăşura cu asigurarea suportului logistic de către prestator (asigurarea serviciilor de traducere/interpretariat, transportul intern şi internaţional, bilete de avion, cazarea participanţilor, etc.).
Durata schimburilor de experienţă pe fiecare obiectiv/scop este de 5 zile (4 nopţi).
Conf prev. art 161 (2) din Legea 98/2016 cu modificarile si completarile ulterioare, autoritatea contractanta va raspunde la clarificari in a 3-a zi inainte de termenul limita de depunere a ofertelor. Totodata numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte
de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 6 zile.