Lucrările de proiectare şi execuţie a conductelor care intră sub incidenţa prezentelor norme tehnice se realizează numai de către agenţii economici autorizaţi, conform reglementărilor în vigoare de către Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE). Proiectul tehnic al conductei trebuie să conţină, conform acestor norme, studii de specialitate (studii geologice, hidrologice, hidrotehnice, etc) după caz....
Lucrările de proiectare şi execuţie a conductelor care intră sub incidenţa prezentelor norme tehnice se realizează numai de către agenţii economici autorizaţi, conform reglementărilor în vigoare de către Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE). Proiectul tehnic al conductei trebuie să conţină, conform acestor norme, studii de specialitate (studii geologice, hidrologice, hidrotehnice, etc) după caz. Studiul de fezabilitate – SF/documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii – DALI se elaborează cu respectarea cerinţelor HGR nr. 907/2016, pe baza unei Teme de proiectare, avizate de Consiliul
Tehnico-Economic (CTE)TRANSGAZ, dacă este o lucrare de sine stătătoare. PT se elaborează cu respectarea cerinţtelor HGR nr. 907/2016 şi va cuprinde: a) Proiectul pentru autorizarea/desfiinţarea executării lucrărilor – PAC/PAD, inclusiv avize şi acorduri conforme, cerute prin Certificatul de Urbanism, în cazul în care PT se elaborează pe baza unei Teme de proiectare (şi/sau SF/DALI şi/sau Specificaţii Tehnice, după caz) în care se specifică soluţia constructivă; b) Proiectul Tehnic de execuţie – PTE. După caz, PT se elaborează pe baza: 1. Unei Teme de proiectare avizate de Consiliul Tehnco-Economic (CTE) TRANSGAZ dacă este o lucrare de sine stătătoare; 2. Unui studiu de fezabilitate/DALI avizat de CTE TRANSGAZ; 3. Unei Specificaţii Tehnice întocmite de proiectant dacă este proiect de specialitate din cadrul unui proiect complex. Data limita pana la care operatorii economici au dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare în legatura cu documentatia de atribuire, este a 13-a zi dinaintea datei limita de depunere a ofertelor, conform prevederilor art. 173 Legea nr. 99/2016, modificată şi completată de OUG 107/2017 pentru modificarea si completarea unor acte normative cu impact în domeniul achizitiilor publice.
Termenul-limita în care entitatea contractanta va raspunde în mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare conform prevederilor art. 172 alin. 2, coroborat cu art. 173 din Legea nr. 99/2016, modificată şi completată de OUG 107/2017 pentru modificarea si completarea unor acte normative cu impact în domeniul achizitiilor publice, este: a 10-a zi dinaintea datei limita de depunere a ofertelor.
Acordul-cadru se va încheia cu maxim 10 operatori economici. Atribuirea contractelor subsecvente se va realiza prin reluarea competiţiei, în baza criteriului “preţul cel mai scăzut”. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este 336.001,00 lei. Valoare maximă acord–cadru = 1.119.336 lei. Valoare minimă acord–cadru = 565.368 lei. Numărul mimim de contracte subsecvente atribuite pe durata acordului-cadru este de 3.Numărul maxim de contracte subsecvente atribuite pe durata acordului-cadru este de 22. Frecvenţa de atribuire a contractelor subsecvente este estimată la 1 contract/lună.