Se estimeaza o participare de aproximativ 20 persoane. Se vor asigura servicii de catering ?i servicii realizare obiecte promo?ionale. a. Servicii Catering Ziua 1 - 10 octombrie - cina de lucru la Alba Iulia, la o distan?a de maxim 500 m fa?a de Cetatea Vauban, în Restaurant de categoria minim 3*. Servicii prestate: Servicii masa constând în 1. Aperitiv rece (minim 2 sortimente diferite de brânzeturi, minim 3 sortimente dif...
Se estimeaza o participare de aproximativ 20 persoane. Se vor asigura servicii de catering ?i servicii realizare obiecte promo?ionale. a. Servicii Catering Ziua 1 - 10 octombrie - cina de lucru la Alba Iulia, la o distan?a de maxim 500 m fa?a de Cetatea Vauban, în Restaurant de categoria minim 3*. Servicii prestate: Servicii masa constând în 1. Aperitiv rece (minim 2 sortimente diferite de brânzeturi, minim 3 sortimente diferite mezeluri, minim 3 sortimente diferite legume, dar ?i minim 3 alte tipuri produse alimentare, total cca 300-400 gr/pers; 2. Masa calda, constând în fel de baza din preparate din carne de porc/vita/pasare/pe?te – cca 200 gr/pers; garnituri la fel de baza (diverse preparate legume) – cca 200-300 gr/pers; salate diverse - cca 200-300 gr/pers; desert (preparate cofetarie, înghe?ata) – cca 200 gr/pers, pâine sau tartine – 100 gr/pers; fructe - cca 200-300 gr/pers, apa minerala plata/carbogazoasa (300-500 ml/pers); cafea naturala/instant (50-100 ml/pers); ceaiuri diverse (100-200 ml/pers); sucuri naturale/carbogazoase (300-500 ml/pers), zahar/îndulcitori, lapte condensat, vesela, ?erve?ele etc. Ziua 2 - 11 octombrie - prânz de lucru la Alba Iulia, la o distan?a de maxim 500 m fa?a de Cetatea Vauban, în Restaurant de categoria minim 3*.Servicii masa calda, constând în fel de baza care va cuprinde minim 2 sortimente diferite de ciorbe/supe/supe creme - cca 300 gr/pers; preparate din carne de porc/vita/pasare/pe?te – cca 200 gr/pers; garnituri pentru preparatele din carne (diverse preparate legume fierte sau la cuptor) – cca 200-300 gr/pers; salate diverse cca 200-300 gr/pers; desert (preparate cofetarie, înghe?ata) – cca 200 gr/pers, pâine – 100 gr/pers; fructe - cca 200-300 gr/pers; apa minerala plata/carbogazoasa (300-500 ml/pers); cafea naturala/instant (50-100 ml/pers); zahar/îndulcitori, lapte condensat, linguri?e, vesela etc. Se va men?iona posibilitatea ca acest dejun de lucru sa fie servit în sistem bufet suedez, fara a se face diminuari cantitative ?i calitative a produselor alimentare servite. Prestatorul se va asigura ca, la cerere, este posibila servirea de meniu tip vegetarian. Dejunul de lucru va fi pregatit pentru a putea fi servit începând cu ora 13:30. Suma maxima alocata per serviciu/persoana este de 100 lei, la care se adauga TVA. b.Servicii realizare obiecte promo?ionale Pentru participan?ii la eveniment (aproximativ 15 persoane, numarul final urmând a fi comunicat cu minim 1 zi înainte de eveniment), prestatorul va pregati câte un set constând din 2 tipuri diferite de obiecte promo?ionale. Acestea trebuie sa fie ingenioase, sa aiba caracter tradi?ional din Regiunea Centru ?i cel pu?in 1 dintre ele sa fie inscrip?ionat cu elementele de Identitate Vizuala obligatorii prin Manualul de Identitate Vizuala