Scopul încheierii contractului consta în organizarea unui eveniment – ?edin?a CDR Centru la Sfântu Gheorghe în data de 26.09.2017. Organizarea evenimentului se va realiza ?inând cont de cerin?ele tehnice. Se estimeaza o participare de aproximativ 35 persoane iar durata de timp estimata este de 4-5 ore. Întâlnirea va avea loc la Sfântu Gheorghe – Sala de ?edin?e a CJ Covasna. Se vor asigura servicii de catering pentru cofee-...
Scopul încheierii contractului consta în organizarea unui eveniment – ?edin?a CDR Centru la Sfântu Gheorghe în data de 26.09.2017. Organizarea evenimentului se va realiza ?inând cont de cerin?ele tehnice. Se estimeaza o participare de aproximativ 35 persoane iar durata de timp estimata este de 4-5 ore. Întâlnirea va avea loc la Sfântu Gheorghe – Sala de ?edin?e a CJ Covasna. Se vor asigura servicii de catering pentru cofee- break ?i dejun de lucru. Asigurarea meselor se va realiza la un standard ridicat, în sali cu iluminare naturala, confortabile si curate, cu personal calificat ?i suficient pentru numarul de participan?i estimat. Prestatorul va propune serviciile de catering necesar pentru organizarea evenimentului, constând în coffee break ?i dejun de lucru, calculat pentru minim 35 de participanti ?i exprimat în cost per participant. Cateringul va include minimum urmatoarele tipuri de produse în cantitati suficiente pentru minim 35 persoane: A - cofee-break (pauza de cafea) – Se va presta la Sala Mare de ?edin?e din sediul CJ Covasna! Servicii prestate: Furnizare apa minerala plata ?i carbogazoasa (300-500 ml/pers); Sucuri naturale ?i acidulate (300-500 ml/pers); Cafea naturala/instant (50-100 ml/pers); Ceaiuri diverse (200-300 ml/pers); Produse patiserie dulci – 100 gr/pers; Produse patiserie sarate – 100 gr/pers; zahar/îndulcitori, lapte condensat, linguri?e, vesela etc. Servirea se va realiza în doua etape, astfel: pentru numarul complet de participan?i la Sala de ?edin?e a CJ Covasna, începând cu ora 10:30 ?i ulterior, tot la Sala de ?edin?e, la momentul specificat de beneficiar, ADR Centru, de regula dupa parcurgerea cca ? din durata întâlnirii. B: dejun de lucru, masa servita – Se va presta într-o loca?ie aflata pe o raza de max 200 m fa?a de sediul CJ Covasna! Posibilitate servire în sistem bufet suedez, sau meniu prestabilit Servicii prestate: Servicii masa calda, constând în ciorbe/supe (min 2 sortimente diferite) cca 300-400 gr/pers; fel de baza constând în preparate din carne de porc/vita/pasare – cca 200 gr/pers; garnituri la fel de baza (diverse preparate legume) – cca 200-300 gr/pers; salate diverse cca 200-300 gr/pers; desert (diverse preparate cofetarie) – cca 200 gr/pers, pâine – 100 gr/pers; apa minerala plata/carbogazoasa (300-500 ml/pers); cafea naturala/instant (50-100 ml/pers); zahar/îndulcitori, lapte condensat, linguri?e, vesela etc. Dejunul de lucru va fi pregatit pentru a putea fi servit în intervalul 14:00 – 16:00.