Organizarea a 2 sesiuni de instruire a beneficiarilor de grant, proiecte SOFT (tematica generala) in zilele de 4 si 6 februarie 2020 (vezi anexa).
- Numar evenimente: 2
- Locatii desfasurare evenimente: ROMANIA: Suceava, Botoşani
- Perioada estimativa de derulare a evenimentelor: 4 februarie 2020 in Botosani si 6 februarie 2020 in Suceava.
Organizare eveniment- obligatii minime ale prestatorului:
1. Organizare eveniment Bo...
Organizarea a 2 sesiuni de instruire a beneficiarilor de grant, proiecte SOFT (tematica generala) in zilele de 4 si 6 februarie 2020 (vezi anexa).
- Numar evenimente: 2
- Locatii desfasurare evenimente: ROMANIA: Suceava, Botoşani
- Perioada estimativa de derulare a evenimentelor: 4 februarie 2020 in Botosani si 6 februarie 2020 in Suceava.
Organizare eveniment- obligatii minime ale prestatorului:
1. Organizare eveniment Botosani, 04.02.2020, 9:30-16:00:
Locatie: Consiliul Judetean Botosani, Piaţa Revoluţiei 1-3, Botoşani, Sala Stefan Luchian, etaj I
Participanti: 20 persoane (beneficiari de grant, STC, repezentanţi AM/ stakeholders locali)
a. In intervalul 9.30 -10.00: organizare 1 pauză de cafea care va conţine cafea, ceai, min. 2 tipuri de produse de patiserie sărată şi dulce; 15 sticle (0.5l) de apa plata 15 sticle (0.5l) de apa minerala
b. In intervalul 11.30-12.00: organizare prânz - bufet suedez: minim 2 feluri de mâncare rece, minim 2 feluri de mâncare de bază caldă, min. 2 tipuri de produse de patiserie sărată şi dulce, cafea, ceai, 15 sticle (0.5l) de apa plata 15 sticle (0.5l) de apa minerala
2. Organizare eveniment Suceava, 06.02.2020, 9:30-16:00:
Locatie: Consiliul Judetean Suceava, Strada Ştefan cel Mare 36, Suceava, Sala Ion Irimescu, etaj I. (Sala Ovala).
Participanti: 40 persoane (beneficiari de grant, STC, repezentanţi AM/ stakeholders locali)
a. In intervalul 9.30 -10.00: organizare 1 pauză de cafea care va conţine cafea, ceai, min. 2 tipuri de produse de patiserie sărată şi dulce, 25 sticle (0.5l) de apa plata 25 sticle (0.5l) de apa minerala
b. In intervalul 11.30-12.00: organizare prânz - bufet suedez: minim 2 feluri de mâncare rece, minim 2 feluri de mâncare de bază caldă, min. 2 tipuri de produse de patiserie sărată şi dulce, cafea, ceai, 25 sticle (0.5l) de apa plata 25 sticle (0.5l) de apa minerala
Nota 1: Neindeplinirea specificatiilor tehnice mentionate constituie motiv pentru respingerea ofertei ca neconforma.
Nota 2: Se va solicita ofertanţilor să precizeze în oferta tehnică faptul că vor asigura îndeplinirea integrală a specificaţiilor tehnice mai sus menţionate.
Nota 3: Se solicita ofertantilor sa depuna o oferta de pret unitar per eveniment si total (in lei cu si fara TVA inclus).