Servicii pentru organizarea de evenimente - workshop pentru 25 persoane:
- asigurarea si amenajarea locatiei pentru eveniment (minim 60 mp, minim 25 locuri), locatie dotata cu echipamente tehnice adecvate (1 videoproiector, 1 ecran proiectie, etc);
- furnizare hrana pentru eveniment (minim 25 participanti) ce include:
• coffe break cu cafea min 40 ml persoana, apa plata/minerala 500 ml/pers, suc 500 ml/pers, patiserie dul...
Servicii pentru organizarea de evenimente - workshop pentru 25 persoane:
- asigurarea si amenajarea locatiei pentru eveniment (minim 60 mp, minim 25 locuri), locatie dotata cu echipamente tehnice adecvate (1 videoproiector, 1 ecran proiectie, etc);
- furnizare hrana pentru eveniment (minim 25 participanti) ce include:
• coffe break cu cafea min 40 ml persoana, apa plata/minerala 500 ml/pers, suc 500 ml/pers, patiserie dulce/sarata 150 gr/persoana.
• masa de pranz, formata din gustare/aperitiv: 150-200 gr/pers (la gata), fel principal: 250-300 gr/pers (la gata), garnitura/salata: 200 gr/pers; desert: 150-200 gr/pers – placinte/ tort / prajituri, apa minerala carbogazoasa si plata – 500 ml x 2/pers; cafea/ceai/ min 40 ml /pers.
- durata eveniment cca. 6 ore;
- locul de desfasurare: se va organiza cate un workshop in judetele: Neamt, Suceava, Botosani, Iasi, Vaslui si Bacau.