• închiriere sală evenimente de minim 700mp şi pentru minim 500 persoane - în staţiunea Mamaia;
• servicii de catering pentru minim 500 de personae, servire pe platouri la masă: Foie gras de pasare, tartină cu somon fume pe lămâie, tartină cu icre de manciuria, prosciutto crudo, măsline kalamata, salată boeuf, suncă de curcan, cârnaţi stick, platou cu brânzeturi asortate şi fructe, salam picant, carpaccio di vitello, muschi...
• închiriere sală evenimente de minim 700mp şi pentru minim 500 persoane - în staţiunea Mamaia;
• servicii de catering pentru minim 500 de personae, servire pe platouri la masă: Foie gras de pasare, tartină cu somon fume pe lămâie, tartină cu icre de manciuria, prosciutto crudo, măsline kalamata, salată boeuf, suncă de curcan, cârnaţi stick, platou cu brânzeturi asortate şi fructe, salam picant, carpaccio di vitello, muschiuleţ de porc cu sos brun spaniol, frigăruie de pui cu legume, legume sotte, ciuperci sotte, orez sălbatic, cartofi rozmarin, piure de cartofi cu trufe, salată dobrogeană, salată de ardei copţi, salată de vinete, salată caezar, chiflă albă/negră/seminţe/integrală, tort cu cremă de vanilie şi fructe, mini prăjiturele şi asortiment de fructe şi băuturi (cafea, ceai, băuturi răcoritoare şi fresh-uri), precum şi personal auxiliar necesar care să asigure servirea băuturilor şi a platourilor.
• servicii de amenajare decor cu aranjamente florale din flori naturale, specifice sezonului, minim 20 de aranjamente, cu o înălţime de maxim 20 cm;
• 15 buchete de flori – din minim 15 flori naturale de sezon;
• tipărituri specifice evenimentului (mape prezentare, pixuri, foi cu antet – personalizare inclusă - 150 buc);
• Achizitie trofee din cristal, minim 15 cm înîlţime, imprimare policromie UV;
• Scenă interior dimensiuni minim 3x3 m, cu sistem de lumini, panou led şi sistem de sonorizare.