DEZINSECTIA se face prin pulverizare în încăperi şi spaţii închise, pe pereţi, în colţuri, pe plafoane şi pe pardoseli utilizându-se pompe manuale sau pulverizatoare de mare presiune. Substanţa utilizata pentru acţiunile de dezinsecţie face parte din grupa principala 3 de tip 18, cuprinse în lista produselor avizate pentru profilaxia sanitar umană, elaborată de Ministerul Sănătăţii, nu necesita scoaterea personalului din in...
DEZINSECTIA se face prin pulverizare în încăperi şi spaţii închise, pe pereţi, în colţuri, pe plafoane şi pe pardoseli utilizându-se pompe manuale sau pulverizatoare de mare presiune. Substanţa utilizata pentru acţiunile de dezinsecţie face parte din grupa principala 3 de tip 18, cuprinse în lista produselor avizate pentru profilaxia sanitar umană, elaborată de Ministerul Sănătăţii, nu necesita scoaterea personalului din incaperi pe durata prestarii serviciului, avand un miros agreabil evitand disconfortul. Insecticidul este biodegradabil, nu pateaza , nu lasa urme vizibile dupa aplicare, nu este inflamabil.
Deratizarea este folosita in combaterea rozatoarelor. Substantele folosite sunt: momeli raticide pe baza de cereale, carne, sange si grasimi animale, care nu mucegaiesc pentru ca au in componenta substantele active. Raticidul contine benzonat de detanoniu, care are un gust amar si impiedica ingerarea sa de catre oameni. In activitatea de deratizare sunt necesare spiritul de observatie, cunoasterea amanuntita a criteriilor biologice si adaptabilitatea utilizarii metodelor de lucru.
Dezinfectia se efectueaza prin nebulizare cu dispozitiv ULV pe baza de ceata rece sau prin pulverizare sau stergerea suprafetelor. Se lasa produsul sa-si faca efectul in timpul indicat pentru concentratia aleasa aprox. 10min.
Dezinfectantul propus este un produs concentrat pentru suprafete si echipamente medicale, echipamente din laboratoare medicale, tratarea spatiilor din industria alimenta