Contractul de prestări servicii intră în vigoare numai în situaţia în care este adjudecat contractul de execuţie lucrări.Data de începere a contractului va fi corelată cu data de începere a execuţiei lucrării astfel:
a) perioada de executie: 36 luni;
b) perioada de garantie acordata lucrarii conform CN1074498/18.10.2024 (maxim 6 ani - 72 luni)
Drumul judeţean DJ 203R asigură legătura între drumul judeţean DJ 203N (Ulmu...
Contractul de prestări servicii intră în vigoare numai în situaţia în care este adjudecat contractul de execuţie lucrări.Data de începere a contractului va fi corelată cu data de începere a execuţiei lucrării astfel:
a) perioada de executie: 36 luni;
b) perioada de garantie acordata lucrarii conform CN1074498/18.10.2024 (maxim 6 ani - 72 luni)
Drumul judeţean DJ 203R asigură legătura între drumul judeţean DJ 203N (Ulmu) şi drumul naţional european E 584 (DN 21) străbătând următoarele localităţi: Ulmu, Cireşu, Batogu, Ioneşti , Lişcoteanca.
Pentru elaborarea ofertei, ofertanţii pot consulta pe SEAP, în anunţul de participare nr. CN 1074498/18.10.2024, având ca obiect execuţia lucrărilor următoarele documente: Proiectul Tehnic de execuţie nr. 101/2022, piese scrise şi piese desenate, studii, avize, acorduri şi autorizaţii, expertiza tehnică, răspunsul la solicitările de clarificări (dacă este cazul), modelul de contract de execuţie lucrări etc..
Lucrări principale ce urmează a se executa:
A. Lucrări de drum
B. Lucrări de poduri
C. Lucrări instalaţii electrice
D. Montare staţii de încărcare maşini electrice
E. Lucrări de coexistenţă
Obiectivul general al proiectului este reabilitarea infrastructurii de transport judeţean propusă prin proiect va crea premisele pentru dezvoltarea economică şi socială a zonei. Prin natura investiţiilor propuse, proiectul generează creşterea economică şi creşterea nivelului de trai al populaţiei în zona ţintă şi se încadrează în măsurile propuse prin documentele programatice relevante la nivel naţional, regional şi zonal.
Proiectul propune lucrări pentru realizarea unor noi structuri rutiere, în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de circulaţie. Lucrările propuse se încadrează în categoria C – lucrări de importanţă normală şi se vor realiza în condiţiile respectării normelor şi standardelor Uniunii Europene, în conformitate cu H.G. 766/1997 şi cu Legea 10/1995 privind obligativitatea utilizării de materiale agrementate pentru execuţia lucrărilor.
Obiectivele specifice ale achiziţiei publice a contractului sunt furnizarea de servicii generale de supervizare in domeniul constructiilor în vederea asigurării lucrărilor de înalta calitate (inclusiv serviciile de urmărire a lucrărilor pe parcursul perioadei de garanţie a lucrărilor), în vederea urmăririi corectei utilizări a fondurilor disponibile şi pentru a se asigura că, Antreprenorul/Constructorul execută lucrările în conformitate cu obligaţiile contractuale, în special în ceea ce priveşte durata, cantitatea, calitatea şi costul lucrărilor.
Prestatorul va avea inclusiv rolul şi atribuţiile Dirigintelui de Şantier, conform legislaţiei în domeniu (Ordinul nr.1496/2011, Legea nr. 10/1995) şi a prezentului caiet de sarcini.
Prestatorul va avea în vedere faptul că finanţarea lucrărilor de execuţie este asigurată pe baza unei finanţări nerambursabile acordate de Uniunea Europeană în cadrul Programului Operaţional Regional 2021 - 2027. În consecinţă, unul din obiectivele esenţiale ale serviciilor Supervizorului va fi acela ca prin activitatea sa trebuie să asigure îndeplinirea standardelor şi condiţiilor impuse prin contractul de finanţare, încheiat între Beneficiar şi AGENŢIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ A REGIUNII DE DEZVOLTARE SUD – EST (ADR SE), în calitate de Autoritate de management pentru Programul Regional Sud-Est, şi prin legislaţia aplicabilă în materia fondurilor structurale. De asemenea, se constituie într-un obiectiv esenţial al Supervizorului preîntâmpinarea şi evitarea oricăror nereguli în executarea lucrărilor, nereguli care ar putea cauza pierderea de către Beneficiar a finanţării sau obligaţia sa de a restitui finanţarea primită.
Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor este de 6 zile. Autoritatea contractanta va raspunde la solicitarile de clarificari cu 3 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.
Conform art. 160 din Legea nr. 98/2016 cu modificarile si completari