Prestare servicii de servire masa, pentru 470 de persoane, reprezentand un meniu compus din :1. salată de vinete coapte pe jar, brânză feta şi roşii uscate (minim 45g), ruladă din piept de pui şi caise confiate (minim 30g), capressa cu mozzarela (minim 35g), chiftele de porc în crustă de susan alb şi negru (minim 70g), mix de măsline marinate (minim 50g), crin din salam de Sibiu (minim 10 g), tartină cu icre de crap şi citr...
Prestare servicii de servire masa, pentru 470 de persoane, reprezentand un meniu compus din :1. salată de vinete coapte pe jar, brânză feta şi roşii uscate (minim 45g), ruladă din piept de pui şi caise confiate (minim 30g), capressa cu mozzarela (minim 35g), chiftele de porc în crustă de susan alb şi negru (minim 70g), mix de măsline marinate (minim 50g), crin din salam de Sibiu (minim 10 g), tartină cu icre de crap şi citrice (minim 30g), rulou de şuncă York şi salată a la rousse (minim 90g), caşcaval afumat (minim 20g), duo din pastramă de porc (minim 30g), castravete (minim 50g), capressa cu telemea (minim 40g), ceafă de porc marinată (minim 150g), piept de pui umplut cu spanac (minim 150g), cartofi la cuptor (minim 200g), sos de piper verde (minim 20g), salată de sezon (minim 150g), prăjitură (minim 100g), apă minerală, apă plată, băuturi răcoritoare, cafea.