Aproximativ 30 de persoane, data de 01 iunie 2024, interval orar 15:00-17:00:
Cerinţe:
- Restaurant pretabil pentru dineuri/dejunuri oficiale cu parteneri din străinătate;
- Amplasat într-o zonă centralăi;
- Loc de parcare;
- Capacit de locare a pers într-un salon necompartimentat, fără coloane, cu design elegant;
- Mese pentru 6 persoane, cu aranjamente din flori naturale, organizate în regim de servire individuală, la ma...
Aproximativ 30 de persoane, data de 01 iunie 2024, interval orar 15:00-17:00:
Cerinţe:
- Restaurant pretabil pentru dineuri/dejunuri oficiale cu parteneri din străinătate;
- Amplasat într-o zonă centralăi;
- Loc de parcare;
- Capacit de locare a pers într-un salon necompartimentat, fără coloane, cu design elegant;
- Mese pentru 6 persoane, cu aranjamente din flori naturale, organizate în regim de servire individuală, la masă;
- Se va asigura personal specializat pentru servire şi servicii complete şi calitative,;
- Se va desemna personal care să întâmpine, să îndrume şi să însoţească invitaţii la mese;
- Capacitatea de a realiza şi servi porţiile simultan, prezentate estetic, conform meniului agreat;
- Meniurile vor cuprinde gustare rece/caldă, fel principal ṣi desert;
- Ofertanţii vor prezenta două variante de meniuri adecvate pentru o masă festivă.
Detalii meniu:
- Gustarea rece/caldă va conţine minim şase componente din carne, brânzeturi şi legume;
- Felul principal va conţine mix de carne de calitate, asociat cu legume gătite, mix salate;
- Desertul va fi o prăjitură festivă/tort;
- Specialităţi de pâine, apă, sucuri şi vor fi servite fiecărui invitat în parte, la solicitare.
Produsele şi reparatele vor fi servite într-un spaţiu dedicat pe durata specificată. Alimentele vor fi manipulate exclusiv de către personalul ce va asigura servirea.
Acceptul dat de către operatorul economic achiziţiei iniţiate în SEAP înseamnă acceptarea condiţiilor autorităţii contractante.