Servicii de restaurant si de servire a mesei (mic dejun +pranz+cina) pentru maxim 45 persoane. - MIC DEJUN: sub forma de bufet, de minim 300 g/ persoana si vor contine, dar fara a ne limita la: mezeluri, antreuri calde (chiftele si/sau cremwursti si/sau carnati si/sau legume preparate termic), branzeturi,iaurt, legume, fructe proaspete, cereale, unt, miere, gem, oua pregatite termic in 2 feluri (oua fierte, ochiuri, omleta...
Servicii de restaurant si de servire a mesei (mic dejun +pranz+cina) pentru maxim 45 persoane. - MIC DEJUN: sub forma de bufet, de minim 300 g/ persoana si vor contine, dar fara a ne limita la: mezeluri, antreuri calde (chiftele si/sau cremwursti si/sau carnati si/sau legume preparate termic), branzeturi,iaurt, legume, fructe proaspete, cereale, unt, miere, gem, oua pregatite termic in 2 feluri (oua fierte, ochiuri, omleta), cafea si ceai (50-100 ml/participant) paine (alba, neagra), apa minerala, plata, suc - PRANZ: sub forma de bufet, care va contine: - ciorbe si/sau supe, in cantitate de min 250 ml/portie, - feluri principale, preparate termic din carne de pui si/sau vita si/sau porc si/sau peste in cantitate de 150-200 g/portie, - garnituri adecvate felului principal in cantitate de 150 g/portie, - salate, in cantitate de 150-200 g/portie - paine (alba si neagra) in cantitate de 100 g per portie, - deserturi in cantitate de 100 g/portie) - apa minerala/plata in cantitate de 0,5 l/persoana - CINA: sub forma de meniu/ bufet, care va contine: - antreuri calde in cantitate de minim 150-200 g/portie - feluri principale, preparat termic din carne de pui si/sau vita si/sau porc si/sau peste in cantitate de minim 150-200 g/portie, insotit de garniture adecvate felului principal in cantitate de minim 150 g/portie, - salate, in cantitate de minim 150-200 g/portie - paine (alba si neagra) in cantitate de minim 100 g per portie, - deserturi in cantitate de minim 100 g/portie) - apa