Servirea la masa a doua feluri de mancare pentru cele 2000 de persoane invitate la eveniment in mai putin de 10 min. , pentru a ne asigura ca toti acesti invitati vor primii mancarea calda. Gustare rece: dobos in sunca si cas 60 gr., trio branzeturi 40 gr., sufleu mozaic 40gr, rosie cu vinete 70/30 gr., tartina cu icre albe 25 gr., aperifrais pe kiwi 20 gr., rulada de porc cu ciuperci 25 gr., piept de pui parizian 60gr, jum...
Servirea la masa a doua feluri de mancare pentru cele 2000 de persoane invitate la eveniment in mai putin de 10 min. , pentru a ne asigura ca toti acesti invitati vor primii mancarea calda. Gustare rece: dobos in sunca si cas 60 gr., trio branzeturi 40 gr., sufleu mozaic 40gr, rosie cu vinete 70/30 gr., tartina cu icre albe 25 gr., aperifrais pe kiwi 20 gr., rulada de porc cu ciuperci 25 gr., piept de pui parizian 60gr, jumari 40 gr., chiftelute 40 gr., buzdugan in cuib 50 gr., masline 30 gr. Preparat de baza : pulpa de porc la tava 75 gr. cu piept de pui la tava 75 gr., iar ca si garnitura o combinatie de 150 gr. Cartofi la cuptor, cu 100 de legume brunoise gr. . Chifle 2 buc. Desert : 100 de gr. Tort de fructe. Bautura/pers.: cafea, apa plata/minerala 1l, Suc acidulat/natural 1l, bere/vin 330ml.