Se anexeaza Scrisoarea de intentie nr.19800/17.05.2023 si proiectul contract de servicii.
Cerinţe pentru servicii de restaurant – prânz (masă oficială) - pentru aproximativ 55 persoane, interval orar pentru servire 13.00 – 15.00, data 20 mai 2023:
- Restaurant situat într-o locaţie elegantă, amplasat în zona centrală, cu privelişte panoramică;
-Capacitate de parcare de minim 50 de locuri;
- Capacitate de locare a celor 55 ...
Se anexeaza Scrisoarea de intentie nr.19800/17.05.2023 si proiectul contract de servicii.
Cerinţe pentru servicii de restaurant – prânz (masă oficială) - pentru aproximativ 55 persoane, interval orar pentru servire 13.00 – 15.00, data 20 mai 2023:
- Restaurant situat într-o locaţie elegantă, amplasat în zona centrală, cu privelişte panoramică;
-Capacitate de parcare de minim 50 de locuri;
- Capacitate de locare a celor 55 de invitaţi într-o zonă necompartimentată, frumos amenajată;
- Prânzul va fi organizat în regim de servire tip bufet cu preparate reci şi calde;
- Furnizorul va asigura personal specializat pentru servire şi servicii complete şi calitative, raportat la cele 55 persoane participante;
-Ţinuta personalului va fi unitară, adecvată prestanţei evenimentului;
- Furnizorul trebuie să aibă capacitatea de a realiza şi servi 55 de porţii simultan, prezentate estetic, conform meniului agreat ;
- Mese pentru 6-8 persoane, cu aranjamente din flori naturale pe fiecare masă;
-Scaune robuste, confortabile, tapiţate;
-Feţe de masă şi eventual huse de scaun cu accesorii în culori asortate;
- Materialele folosite pentru feţele de masă, pentru husele scaunelor şi accesoriile trebuie să fie de calitate;
- Pentru mesele pe care se va amplasa bufetul, mese existente la locaţie, vor fi asigurate decoraţiuni adecvate (sfeşnice şi / sau aranjamente florale în nuanţe delicate, potrivite cu prestanţa locaţiei);
- Vesela (pahare, ceşti de cafea, farfurii, tacâmuri, etc) utilizată pentru eveniment va fi din porţelan/sticlă (exclus produse de unică folosinţă) şi va fi accesibilă invitaţilor pentru autoservire;
- Prestatorul va desemna personal care să întâmpine, să îndrume şi să însoţească invitaţii la mese;
-Meniurile vor cuprinde gustare rece/caldă, fel principal şi desert ;
- Gustarea rece/caldă, felul principal şi desertul vor fi aşezate pe platouri sau în vase termice şi vor fi compuse din preparate diverse, inclusiv doar din legume sau fructe;
- Meniul va cuprinde preparate dispuse în porţii mici, în aşa fel încât invitaţii să se servească cu uşurinţă, urmând ca aceştia să utilizeze mesele pregătite adecvat;
- Preparatele vor fi de calitate superioară, proaspete şi aspectuoase, iar platourile vor fi ornate estetic.
Ofertele trebuie să cuprindă specialităţi de pâine, apă minerală, apă plată, soft drinks, coffee&alcoholic şi vor fi servite fiecărui invitat în parte, la solicitare.
Produsele şi preparatele vor fi servite într-un spaţiu dedicat şi va fi pus la dispoziţia participanţilor pe durata specificată.
Numărul final de participanţi va fi comunicat prestatorului de către autoritatea contractantă în scris (e-mail, fax sau adresă predată direct cu semnătură de primire). Recepţia acestui serviciu se va efectua în concordanţă cu cerinţele expuse şi cu numărul de participanţi transmis de către autoritatea contractantă, fapt ce va fi consemnat în procesul verbal de recepţie.
Cerinţele prezentate sunt cele minim acceptate.