Cerinţe pentru servicii de restaurant – masă oficială, in data de 22.03.2023, pentru aproximativ 8 persoane:
- Restaurant rafinat, pretabil pentru dineuri/dejunuri cu caracter festiv;
- Amplasat în proximitatea Palatului Culturii, locaţie unde se vor desfăşura majoritatea acţiunilor;
- Capacitate de locare a persoanelor într-un salon necompartimentat, cu design elegant;
- Prestatorul va desemna personal care să întâmpi...
Cerinţe pentru servicii de restaurant – masă oficială, in data de 22.03.2023, pentru aproximativ 8 persoane:
- Restaurant rafinat, pretabil pentru dineuri/dejunuri cu caracter festiv;
- Amplasat în proximitatea Palatului Culturii, locaţie unde se vor desfăşura majoritatea acţiunilor;
- Capacitate de locare a persoanelor într-un salon necompartimentat, cu design elegant;
- Prestatorul va desemna personal care să întâmpine, să îndrume şi să însoţească invitaţii la mese;
- Masă pentru 8 persoane, cu aranjamente din flori naturale pe masă, organizată în regim de servire individuală la masă;
Cerinţe pentru meniu:
- Gustarea rece/caldă va conţine minim şase componente din carne, brânzeturi şi legume;
- Felul principal va conţine carne de calitate, asociat cu legume gătite sau sosuri deosebite, mix salate, precum şi variantă vegetariană;
- Gustare rece/caldă din legume ṣi fel principal din mix de legume pentru varianta vegetariană;
- Desertul va fi o prăjitură festivă/tort, inclusiv variantă de post.
Recepţia acestui serviciu se va efectua în concordanţă cu cerinţele expuse şi cu nr de participanţi transmis de către autoritatea contractantă, conform procesului verbal de recepţie.
Achiziţia se va încheia prin semnarea unui contract.
Se ataşeaza proiectul de contract propus de autoritatea contractanta.
acceptul dat de către operatorul economic achiziţiei iniţiate în SEAP înseamnă atât acceptarea condiţiilor autorităţii contractante, cât şi acceptarea proiectului de contract.