Scopul aplicării acestei proceduri de achiziţie publică este încheierea contractului de prestări servicii de proiectare tehnică – elaborarea documentaţiilor tehnico-economice fazele P.A.C., P.O.E., P.T.+C.S., D.E., a studiilor de teren necesare, a documentaţiilor tehnice necesare în vederea obţinerii avizelor sau acordurilor si a asistenţei tehnice (A.T.) din partea proiectantului pe parcursul execuţiei lucrărilor pentru re...
Scopul aplicării acestei proceduri de achiziţie publică este încheierea contractului de prestări servicii de proiectare tehnică – elaborarea documentaţiilor tehnico-economice fazele P.A.C., P.O.E., P.T.+C.S., D.E., a studiilor de teren necesare, a documentaţiilor tehnice necesare în vederea obţinerii avizelor sau acordurilor si a asistenţei tehnice (A.T.) din partea proiectantului pe parcursul execuţiei lucrărilor pentru realizarea obiectivul de investiţii "ACUMULARE NEPERMANENTĂ CORBEŞTI, JUDEŢUL BIHOR" - rest de executat - conform cerinţelor din Caietul de sarcini, cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a regulamentelor comunitare.
Amplasamentul acumularii nepermanente se află pe valea Topa, cod cadastral (III – 1.42.22.2) afluent de dreapta al râului Holod, amonte localitatea Corbeşti, judeţul Bihor. Obiectivul de investiţie “Acumulare nepermanentă Corbeşti, judeţul Bihor“, a fost promovat de către Administraţia Bazinală de Apă Crişuri în anul 2007, ca urmare a inundaţiilor din anii precedenţi care au afectat construcţii cu locuinţe, obiective socio-economice, infrastructura locală precum şi importante suprafeţe de terenuri agricole.
Această investiţie are ca scop executarea unei acumulări nepermanente pe valea Topa care să reţină o parte din volumul de viitură limitând scurgerea debitelor defluente în aval la valoarea de 50 mc/s, debit ce poate fi tranzitat de albia minoră a văii Topa aval de baraj, în vederea apărării împotriva inundaţiilor a localităţilor Corbeşti, Topa de Sus, Topa de Jos, Cornişeşti, Hidişel şi Ogeşti.
Lucrările de execuţie au început în anul 2009 şi s-au desfăşurat în limita surselor de finanţare. În cursul anului 2023 a fost reactualizat Studiul de fezabilitate ca urmare a producerii unor modificări a soluţiilor tehnice şi legislative de la data actualizarii Studiul de fezabilitate din 2012. Având în vedere cele de mai sus, apare strict necesară adaptarea proiectului la noile condiţii din amplasament şi datorită modificărilor legislaţiei în domeniu, a soluţiilor constructive îmbunătăţite, precum şi a apariţiei lucrărilor suplimentare strict necesare pentru atingerea scopului prevăzut.
Valoarea estimata pentru atribuirea contractului de prestari servicii este de 1.627.160,oo lei, fără TVA.
Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 18. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari cu 11 zile inainte de data limita pentru depunerea ofertelor.