Municipiul Botoşani a semnat cu Autoritatea de Management Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei contractul de asistenţă financiară nerambursabilă nr. 7989/17.10.2022 având ca obiect acordarea finanţării pentru implementarea proiectului "Reabilitare Centru Comunitar Integrat, reabilitare şi dotare săli pentru servicii educaţionale pentru copii aflaţi în risc de abandon şcolar/a doua şansă şi reabilitar...
Municipiul Botoşani a semnat cu Autoritatea de Management Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei contractul de asistenţă financiară nerambursabilă nr. 7989/17.10.2022 având ca obiect acordarea finanţării pentru implementarea proiectului "Reabilitare Centru Comunitar Integrat, reabilitare şi dotare săli pentru servicii educaţionale pentru copii aflaţi în risc de abandon şcolar/a doua şansă şi reabilitare spaţiu pentru servicii de ocupare şi calificare", cod MySMIS 2014+ 155364, în cadrul Programului Operaţional Regional POR 2014-2020, Axa Prioritară 9 Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiţii 9.1. Dezvoltare locală sub responsabilitatea comunităţii (DLRC).
Obiectivul general la care contribuie realizarea serviciilor/lucrărilor este reprezentat de cresterea calitatii vietii si a coeziunii sociale, imbunatatirea mediului de viata si cresterea economica in teritoriul SDL prin reabilitarea centrului comunitar integrat, reabilitarea si dotarea unor sali pentru servicii educaţionale pentru copii aflaţi în risc de abandon şcolar/a doua sansa si respectiv reabilitarea spatiului amplasat în Str. Tudor Vladimirescu, nr. 48, mun. Botoşani, conform Extras CF 66945.
Obiectivele specifice la care contribuie realizarea serviciilor/lucrărilor sunt:
• Reabilitarea unui imobil din Municipiul Botosani si stabilirea destinatiei acestuia de Centru Comunitar Integrat, in conformitate cu legislatia incidenta in materie, respectiv O.U.G. nr. 18/2017 privind asistenta medicala comunitara si H.G. nr. 324/2019 pentru aprobarea Normelor metodologice privind organizarea, functionarea si finantarea activitatii de asistenta medicala comunitara.
• Reabilitarea unui imobil din incinta viitorului Centru Comunitar Integrat; suprafaţă teren: 3002 mp, construcţie C1 (gradiniţa) în suprafaţa de 347 mp si constructie C2 (Anexa) în suprafaţă de 67 mp, parcare în suprafaţă de 204, 50 mp, spaţiu verde propus în suprafaţă de 1975,25 mp şi împrejmuire propusa de 225 ml.
Beneficiile anticipate de către Autoritatea Contractantă care urmează a fi obţinute în urma realizării proiectului sunt:
• Parcurgerea etapelor de proiectare conform prevederilor legislaţiei incidente în materie;
• Obţinere autorizaţie de construire;
• Demararea lucrărilor de execuţie a obiectivului de investiţii.
Beneficiile anticipate de către Autoritatea Contractantă sunt:
i. imbunatatirea mediului de viata si cresterea economica in teritoriu,
ii. îmbunătăţirea calităţii vieţii în comunitate şi coeziunii sociale,
iii. îmbunătăţirea condiţiilor pentru desfăşurarea activităţii de către Autoritatea Contractantă.
În cazul utilajelor şi echipamentelor tehnologice, şi orice alt produs pus în operă care necesită mentenanţă, Contractantul va asigura mentenanţa acestora fără alte costuri suplimentare din partea beneficiarului pe toată perioada de garanţie acordată lucrării.
Valoarea estimata in suma de 3.172.807,82 lei fara TVA pentru atribuirea contractului de lucrari ce face obiectul prezentei proceduri NU contine suma reprezentând “cheltuieli diverse si neprevazute"
Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 13.
În masura în care solicitarile de clarificari sau informatii suplimentare au fost adresate autoritatii contractante în termenul de la punctul I.3, termenul limita în care autoritatea contractanta va raspunde în mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare este a 7-a zi inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.