Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava este cea mai importantă unitate medicală din judeţul Suceava, aflându-se situată pe drumul naţional DN 29A, drum ce străbate municipiul Suceava, în zona spitalului judeţean acesta purtând şi denumirea de Bulevardul 1 Decembrie 1918.
Clădirile Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava sunt dispuse de o parte şi de alta a drumului sus menţionat, a...
Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava este cea mai importantă unitate medicală din judeţul Suceava, aflându-se situată pe drumul naţional DN 29A, drum ce străbate municipiul Suceava, în zona spitalului judeţean acesta purtând şi denumirea de Bulevardul 1 Decembrie 1918.
Clădirile Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava sunt dispuse de o parte şi de alta a drumului sus menţionat, această situaţie impunând traversarea acestuia de către pacienţi şi personalul medical, în condiţii de dificultate şi cu anumite riscuri.
Dat fiind importanţa acestei căi de circulaţie, Bulevardul 1 Decembrie înregistrează una din cele mai mari valori de trafic din întreg municipiul, la orele de vârf producându-se ambuteiaje pe distanţe mari, drumul naţional DN 29A fiind şi principala arteră care străbate municipiul Suceava.
În vederea asigurării circulaţiei în condiţii de siguranţă a pacienţilor, aparţinătorilor şi personalului medical cu ambulanţa şi pietonal între cele două imobile ale Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava, este necesară realizarea obiectivului de investiţii Acces rutier şi pietonal prin pasaj subteran la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Ioan cel Nou" Suceava, municipiul Suceava, pentru care într-o primă etapă se impune achiziţia serviciului de proiectare pentru întocmirea următoarelor documentaţii:
- Temă de proiectare;
- Studiu de fezabilitate şi studii de teren.
Obiectivele generale, preconizate a fi atinse prin realizarea investiţiei constau în transferul rapid şi în condiţii de siguranţă a ambulanţelor, pacienţilor, aparţinătorilor şi personalului medical între cele doua zone ale unităţii spitaliceşti şi scăderea nivelului de zgomote, praf şi noxe.
Documentaţiile se vor întocmi în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare.
Durata totală a contractului este de 8 luni de la data semnării acestuia de către ambele părţi.
Durata de realizare a documentaţiilor pentru Tema de proiectare va fi de o luna de zile de la data emiterii notei de comandă.
Durata de realizare a Studiului de fezabilitate este de 5 luni de zile de la emiterea notei de comandă.
Demararea serviciilor de proiectare pentru elaborarea Temei de proiectare şi a Studiului de fezabilitate se va face prin note de comandă distincte emise de autoritatea contractantă. Nota de comandă pentru Studiul de fezabilitate se va emite după aprobarea Temei de proiectare de către beneficiar.