Obiectivul de investiţie: "Eficienţă energetică şi confort sporit în cadrul Căminului rezidenţial pentru persoane vârstnice din Alba Iulia“, finanţat prin Programul pentru Energie în România, Apel 2.1: "Capacitate sporită de furnizare a energiei regenerabile" – Geotermală, Mecanismul Financiar SEE 2014-2021, gestionat de către Innovation Norway - servicii de proiectare şi execuţie lucrări privind obiectivul de investiţii, a...
Obiectivul de investiţie: "Eficienţă energetică şi confort sporit în cadrul Căminului rezidenţial pentru persoane vârstnice din Alba Iulia“, finanţat prin Programul pentru Energie în România, Apel 2.1: "Capacitate sporită de furnizare a energiei regenerabile" – Geotermală, Mecanismul Financiar SEE 2014-2021, gestionat de către Innovation Norway - servicii de proiectare şi execuţie lucrări privind obiectivul de investiţii, a fost structurat pe etape astfel: Etapa 1: Execuţia testelor tehnice pentru sol (proba de răspuns geotermic TRT - Thermal Response Test) şi elaborarea studiilor specifice în baza cărora se va face documentaţia tehnică; Etapa 2: Elaborare documentaţie tehnică faza DTAC (PAC) conform anexei nr. 9 din HG907/2016, cu obţinerea Autorizaţiei de construire şi DTOE, în baza certificatului de urbanism nr. 1156/22.06.2022; Etapa 3: Elaborare documentaţie tehnică, faza PT + DDE conform anexei nr. 10 din HG 907/2016; Etapa 4: Asistenţă tehnică (AT) din partea proiectantului în perioada de execuţie a lucrărilor, inclusiv obţinerea Certificatului de performanţă energetică după implementare şi Documentaţie finală; Etapa 5: Execuţia lucrărilor pentru obiectivul de investiţie lucrării şi punerea în funcţiune a instalaţiilor (inclusiv testarea, reglarea, marcarea), după efectuarea recepţiei la terminarea lucrărilor de execuţie. În timpul acestei perioade, Executantul trebuie ca, în paralel, să desfăşoare Programul de Instruire (training) a personalul autorităţii contractante. Amplasament obiectiv: Municipiul Alba Iulia, strada Calarasi, nr.2 .
În conformitate cu prevederile art.160 alin. (1) din Legea nr.98/2016 cu modificările şi completările ulterioare, termenul limita până la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informatii suplimentare in legatura cu documentaţia de atribuire este de 14 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor.
În conformitate cu prevederile art.160 alin.(2) din Legea nr.98/2016 cu modificările şi completările ulterioare, autoritatea contractanta va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificare/informaţiilor suplimentare cu 8 zile înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor, în măsura în care sunt adresate în termenul limită stabilit în anunţul de participare simplificat.