Feedback
I.D.: 44679392

Servicii de preparare,transport si distribuire a mancarii pentru bolnavi

Data publicarii
24.03.20 Exista 76.973 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
55322000-3
Pretul estimativ:
14.465.910,00 RON - 14.465.910,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
In temeiul Ordinului MS nr.886/2006-privind externalizarea serviciilor medicale si nemedicale din unitatile sanitare,Consiliul Judetean Buzau( in a carui administrare se afla SJUBuzau),a emis HOTARAREA nr.223/29 noiembrie 2011 prin care activitatea de preparare a hranei pentru bolnavi a fost externalizata.Serviciul va consta in prepararea hranei pentru bolnavii internati cu diferite afectiuni in sectiile si compartimentele ...
In temeiul Ordinului MS nr.886/2006-privind externalizarea serviciilor medicale si nemedicale din unitatile sanitare,Consiliul Judetean Buzau( in a carui administrare se afla SJUBuzau),a emis HOTARAREA nr.223/29 noiembrie 2011 prin care activitatea de preparare a hranei pentru bolnavi a fost externalizata.Serviciul va consta in prepararea hranei pentru bolnavii internati cu diferite afectiuni in sectiile si compartimentele de specialitate ale SJUBuzau conform dietelor recomandate de comisia de alimentatie de la nivelul institutiei.Pregatirea mancarii se va face pe categorii de bolnavi in conformitate cu HG nr.429/2008 privind nivelul alocatiilor de hrana pentru consumurile colective din unitatile sanitare publice modificata cu Hotararea nr.665/14.09.2016.In interiorul pozitiilor din HG nr.429/2008 meniurile se vor diferentia pe categorii de regimuri alimentare conform indicatiilor terapeutice ale medicului currant urmare a diferitelor restrictii si interventii in special invasive asupra pacientilor.Pentru prepararea mancarii operatorul economic trebuie sa detina capacitatea de procesare pentru asigurarea mancarii (3(trei)mese /zi)si Autorizatie sanitar – veterinara pentru obiectivul de preparare a mancarii si personalul de specialitate care sa participe la pregatirea mancarii.Pregatirea mancarii se va face la obiectivul prestatorului sub directa supraveghere si indrumare a asistentelor dieteticiene din partea autoritatii contractante.Prestatorul va face si distributia mancarii la tóate oficiile locatiilor apartinand SJUBuzau,cu mijloace de transport autorizate sanitar veterinar in recipienti special proiectati pentru transportul mancarii in conditii de máxima siguranta igienico-sanitara.-Cantitatile minime si maxime de meniuri ce fac obiectul achizitiei-Conform ,,Caietului de sarcini"-Cantitatile minime si maxime de meniuri ce pot face obiectul unui contract subsecvent-Conform ,,Caietului de sarcini
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu