Perioada de desfăşurare a evenimentului: 19 – 20 iunie 2019
Locaţia de servire:
Prânzul şi pauzele de cafea vor fi servite în Biblioteca Naţională a României , zona din vecinătatea Sălii Mircea Eliade.
Recepţie/Cină va fi organizată la locaţia prezentată în oferta declarată câştigătoare.
Număr estimat de participanţi: 130 de persoane.
Activităţi specifice
Prestatorul va desfăşura următoarele activităţi:
Asigurarea servici...
Perioada de desfăşurare a evenimentului: 19 – 20 iunie 2019
Locaţia de servire:
Prânzul şi pauzele de cafea vor fi servite în Biblioteca Naţională a României , zona din vecinătatea Sălii Mircea Eliade.
Recepţie/Cină va fi organizată la locaţia prezentată în oferta declarată câştigătoare.
Număr estimat de participanţi: 130 de persoane.
Activităţi specifice
Prestatorul va desfăşura următoarele activităţi:
Asigurarea serviciilor de catering pentru masa zilnică/pranz, pauzele de cafea şi serviciile de cină/ recepţie, după cum urmează:
a) Masă zilnică/Pranz (tip bufet suedez), pentru aproximativ 130 de persoane, în data de 19 iunie 2019. Meniul: Preparate reci şi calde – minimum 6 sortimente, chifle asortate, desert, diverse tipuri de fructe şi băuturi non-alcoolice. Meniul final va fi agreat împreună cu AC cu cel puţin 2 zile înainte de desfăşurarea evenimentului;
b) Coffee break pentru aprox. 130 de persoane, pentru 3 pauze prevăzute în cele 2 zile de eveniment, constând în: cafea simplă, cafea decofeinizată, lapte pentru cafea, zahăr alb/brun, ceai de diverse sortimente, produse proaspete de patiserie şi cofetărie , fructe proaspete, apă plată şi minerală, sucuri naturale şi carbogazoase.;
c) Recepţie (tip bufet suedez) pentru aprox. 130 de persoane, în seara zilei de 19 iunie 2019, într-o locaţie tip restaurant cu specific traditional avand terasa sau curte interioara, pe o raza de maximum 2km fata de autoritatea contractanta. Meniul: selecţie de aperitive reci şi calde, un fel principal, chifle asortate, desert, diverse tipuri de fructe şi băuturi non-alcoolice şi vin sec alb şi roşu (recomandat de producţie românească). Meniul final va fi agreat împreună cu Autoritatea Contractantă cu cel puţin 2 zile înainte de desfăşurarea evenimentului.
d )Asigurarea serviciilor de design şi tipografie. Se va realiza design-ul grafic pentru 160 de broşuri, ce vor conţine agenda evenimentului, informaţii despre speakeri etc. Conţinutul print-ului (agendă, informaţii despre speakeri etc.) va fi realizat de Autoritatea Contractantă şi transmis Prestatorului în vederea realizării conceptului şi design-ului print-ului. Conceptul şi design-ul printului vor fi realizate de Prestator şi transmise Autorităţii Contractante pentru validare, cu minimum 4 zile înainte de eveniment.
Cele 160 de broşuri vor fi puse la dispoziţia Autorităţii Contractante până cel târziu pe data de 18 iunie 2019, inclusiv.
Informatiile de mai-sus se completeaza cu Documentaţia atasată prezentului anunt publicitar.