Confom specificatiilor caietului de sarcini.În contextul necesităţii organizării evenimentelor – Comitete tehnice se vor respecta următoarele solicitări obligatorii şi parametri:1. Servicii închiriere spaţiu eveniment- închirierea unei săli necesară pentru desfăşurarea evenimentului, cu o capacitate de minim 25 de persoane;- durata de desfasurare a evenimentului: min. 6 ore;- dotările minime ale sălii: mobilier, echipament...
Confom specificatiilor caietului de sarcini.În contextul necesităţii organizării evenimentelor – Comitete tehnice se vor respecta următoarele solicitări obligatorii şi parametri:1. Servicii închiriere spaţiu eveniment- închirierea unei săli necesară pentru desfăşurarea evenimentului, cu o capacitate de minim 25 de persoane;- durata de desfasurare a evenimentului: min. 6 ore;- dotările minime ale sălii: mobilier, echipamente audio-video (ecran, video-proiector, laptop, instalaţie sonorizare, instalaţii audio-video, microfoane fixe şi mobile);2. Servicii catering-2.1 Serviciul de coffee-break- se va asigura serviciul de coffee-break pentru minim 25 persoane, care va îndeplini toate uzanţele specifice, va conţine produse folosite în mod particular în cadrul acestor activităţi;- ofertantul va asigura: produse de patiserie, cafea, ceai, apă minerală, apă plată, zahăr, lapte, accesorii servire (ceşti, şerveţele etc.);2.2- Serviciul de catering- se vor asigura servicii de catering respectiv masa de prânz pentru minim 25 de persoane, sub formă de bufet suedez sau altă formulă agreată anticipat, în conformitate cu caracteristicile tipice acestui tip de serviciu;- se vor asigura următoarele: mâncare caldă minim 2 feluri, carne, legume, peşte, lactate, dulciuri, apă, fructe, produse de cofetărie, băuturi răcoritoare. Minim 10% din meniu va fi vegetarian sau de post.În contextul necesităţii organizării evenimentelor – Întalniri de lucru ale partenerilor se vor respecta următoarele solicitări şi parametri:1. Servicii inchiriere spaţiu eveniment-închirierea unei săli necesară pentru desfăşurarea evenimentului, cu o capacitate de minim 25 de persoane;- durata de desfaşurare a evenimentului: min. 6 ore;- dotările minime ale sălii: mobilier, echipamente audio-video (ecran, video-proiector, laptop, instalaţie sonorizare, instalaţii audio-video, microfoane fixe şi mobile); 2. Servicii catering-2.1 Serviciul de coffee-break; 2.2 Serviciul de catering.