II.2.1) Cantitatea totală sau domeniul
Scopul proiectului este de a reduce numărul de persoane aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială din comunitatea marginalizată Cartier Vest-Tulcea, Municipiul Tulcea, Judeţul Tulcea, prin implementarea de măsuri integrate şi este implementat de: Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Tulcea - Lider de parteneriat, Direcţia de Asistenţă şi Protecţie Socială Tulcea – Parten...
II.2.1) Cantitatea totală sau domeniul
Scopul proiectului este de a reduce numărul de persoane aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială din comunitatea marginalizată Cartier Vest-Tulcea, Municipiul Tulcea, Judeţul Tulcea, prin implementarea de măsuri integrate şi este implementat de: Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Tulcea - Lider de parteneriat, Direcţia de Asistenţă şi Protecţie Socială Tulcea – Partener 1 şi Liceul Tehnologic "ANGHEL SALIGNY" Tulcea – Partener 2.
Prin proiectul “Servicii integrate pentru VIITOR“ se propune implementarea de măsuri integrate în domeniul educaţiei, ocupării, locuirii şi serviciilor sociale şi de sănătate, cu acţiuni multiple asupra populaţiei din zona marginalizată, ce vor oferi întregii comunităţi marginalizate posibilitatea să se dezvolte şi să iasă din statutul de comunitate săracă. Acest proiect îşi propune să combată sărăcia şi excluziunea socială, ca abordare pe tot parcursul vieţii prin susţinerea urmatoarelor initiaţive:
1. Asigurarea de oportunităţi de dezvoltare a întregului potenţial individual al copiilor şi tinerilor din comunităţile dezavantajate, prin dezvoltarea abilităţilor, cunoştinţelor şi experienţei necesare;
2. Asigurarea premiselor pentru participarea deplină la viaţa economică, socială şi culturală;
3. Pentru persoanele aflate în risc/vulnerabilităţi/dependenţe, servicii integrate menite să întrerupă cercul vicios al excluziunii sociale şi sărăciei şi să faciliteze participarea la toate aspectele vieţii în calitate de cetăţeni activi, pentru a se putea bucura de o calitate ridicată a vieţii într-o comunitate sigură.
Pe parcursul derulării activităţilor contractului care face obiectul prezentei achiziţii publice, cele 112 de persoane aparţinând grupului ţintă din cadrul proiectului vor participa la sesiuni de mediere individuale şi de grup.
Şedinţele de mediere pe piaţa muncii se vor desfăşura astfel:
- Şedinţe de mediere individuale – minim 2 şedinţe /persoană cu o durată de minim 1 oră/şedinţă
- Şedinţe de mediere în grup – minim 7 şedinţe/grup cu o durată de minim 1 oră/şedinţă.
Prestarea serviciilor ce formează obiectul achiziţiei trebuie să se realizeze în termen de maxim 4 (patru) luni de la emiterea ordinului de începere a contractului atribuit în baza prezentei proceduri. În condiţiile în care, din motive justificate, perioada de implementare a proiectului finanţat prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020 se va prelungi în baza unui act adiţional, contractul de servicii va fi prelungit în mod corespunzător.
Durata totală a contractului de servicii, respectiv intervalul de timp în care contractul produce efecte între părţi, potrivit legii, ofertei şi documentaţiei de atribuire, este de 5 (cinci) luni de la data intrării în vigoare a contractului şi până la îndeplinirea tuturor obligaţiilor contractuale ce revin ambelor părţi.