Prestatorul trebuie să asigure zilnic pregătirea, prepararea şi livrarea prânzului pentru elevii ciclului gimnazial, elevi cuprinşi în grupul ţintă al proiectului derulat de către unitatea de învăţământ, în cantităţile şi conţinutul caloric stabilit prin normele de hrană prevăzute de legislaţia în vigoare. Prânzul va cuprinde felul II, o salată de sezon şi desert sau fruct de sezon. Mâncărurile să nu fie grase, sosurile să ...
Prestatorul trebuie să asigure zilnic pregătirea, prepararea şi livrarea prânzului pentru elevii ciclului gimnazial, elevi cuprinşi în grupul ţintă al proiectului derulat de către unitatea de învăţământ, în cantităţile şi conţinutul caloric stabilit prin normele de hrană prevăzute de legislaţia în vigoare. Prânzul va cuprinde felul II, o salată de sezon şi desert sau fruct de sezon. Mâncărurile să nu fie grase, sosurile să nu conţină multă făină sau alte adausuri de îngroşare, să nu fie condimentate, să fie moderat sărate.
Prepararea şi livrarea prânzului se va asigura după cum urmează:
- pentru un număr de 90 de elevi, care fac parte din grupul ţintă al proiectului, în perioada ianuarie 2023 – iunie 2023, numai in zilele de sâmbătă (cu excepţia perioadei vacantelor şcolare), când are loc desfăşurarea orelor de pregătire remedială;
- pentru un număr de 90 de elevi, care fac parte din grupul ţintă al proiectului, în luna iulie 2023, 12 zile când are loc desfăşurarea celor 12 ateliere de lucru;
- pentru un număr de 90 de elevi, care fac parte din grupul ţintă al proiectului, în luna august 2023, 5 zile consecutive, când are loc desfăşurarea activităţilor cuprinse în cadrul Şcolii de vară;