Serviciile de masă se vor presta la Căminul Cultural „La Vultur”, sat Peşteana de Jos, în data de 01.10.2023, iar meniul pentru o persoană va conţine următoarele:
1.Aperitiv rece – măsline (50g), castraveţi (100g), roşii (100g), brânză (50g), chiftele(50g), cascaval (50 g), cabanos (50 g), muschi file (50g), kaiser(50g) şi salam (50 g);
2.Sarmale (5buc.) ,varză, răcitură şi ardei iute;
3.Friptură din ceafă de porc (150g) cu...
Serviciile de masă se vor presta la Căminul Cultural „La Vultur”, sat Peşteana de Jos, în data de 01.10.2023, iar meniul pentru o persoană va conţine următoarele:
1.Aperitiv rece – măsline (50g), castraveţi (100g), roşii (100g), brânză (50g), chiftele(50g), cascaval (50 g), cabanos (50 g), muschi file (50g), kaiser(50g) şi salam (50 g);
2.Sarmale (5buc.) ,varză, răcitură şi ardei iute;
3.Friptură din ceafă de porc (150g) cu garnitură de cartofi (200g) şi salata de varză (200 g);
4.Paine (300g)/mălai la sarmale;
5.Desert - prăjituri asortate
6.Băuturi răcoritoare – suc (500ml) şi apă minerală/plată (500ml).
7.Cafea
Serviciile achiziţionate includ fără costuri suplimentare, mese , scaune, veselă şi cort pentru 500 de persoane şi servirea.