Feedback
I.D.: 93135675

Servicii de masă caldă în regim catering pentru elevii din unităţile de învăţământ

Data publicarii
09.02.24 Exista 7.851 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
55524000-9
Pretul estimativ:
35.418,24 RON - 35.418,24 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Detalii meniu (pranz - felul II si desert): • mâncare scăzută, garnitură (minim 120 g) • friptură de carne de pui, vită sau porc (minim 90 g procesată şi fără os) • salata de sezon (minim 60 g) • pâine (minim 50 g) • desert: prăjitură-minim 60g bucată/elev/preşcolar / fruct de sezon. Menţionăm că toate gramajele sunt produse finite. Toate produsele vor respecta prevederile legale în vigoare privind siguranţa alimentelor. ...
Detalii meniu (pranz - felul II si desert): • mâncare scăzută, garnitură (minim 120 g) • friptură de carne de pui, vită sau porc (minim 90 g procesată şi fără os) • salata de sezon (minim 60 g) • pâine (minim 50 g) • desert: prăjitură-minim 60g bucată/elev/preşcolar / fruct de sezon. Menţionăm că toate gramajele sunt produse finite. Toate produsele vor respecta prevederile legale în vigoare privind siguranţa alimentelor. În vederea realizării meniului, se vor respecta prevederile OMS 1563/2008 privind necesarul zilnic de alimente recomandat şcolarilor şi preşcolarilor. Variante meniuri pentru prânz: Felul II (la alegere) 1. Pulpe de pui la cuptor cu piure; 2. Pilaf de orez cu ficăţei de pui; 3. Cartofi rumeniţi la cuptor cu pulpe dezosate de pui; 4. Chifteluţe din amestec de carne (porc/vită sau pui/porc) cu sos şi garnitură de orez; 5. Pui shanghai cu cartofi prăjiţi; 6. Ostropel de pui cu piure; 7. Piept de pui la grătar cu cartofi prăjiţi; 8. Cârnăciori olteneşti/cabanos cu piure; 9. Snitel de pui cu cartofi natur; 10. Cartofi gratinaţi cu cărnăciori sau muşchi file. + salată asortată de murături / salată asortată de sezon / salată de varză. Desert alcătuit din: - prăjiturele cu diferite arome sau umpluturi (vanilie, ciocolată, fructe), ambalate individual; - napolitane diverse; - cornuleţe sau fursecuri. Resursele umane utilizate în desfăşurarea activităţii sunt următoarele: manager, bucătar, ajutor – bucătar, conducător auto. Personalul anga
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu