In cadrul serviciile de intretinere si reparare a utilajelor de restaurant si bucatarie (roboti de bucatarie,mixere,malaxoare,masini de turat aluat,masini de gatit,mese calde,cuptoare electrice si pe gaz/convectomate,fry-top-uri,friteuze,hote de extractie,bascule semiautomate,masini de spalat vase,masini de tocat carne,mese pizza,masini de cuburi de gheata,dospitoare,marmite cu incalzire indirecta,masini de curatat cartofi,...
In cadrul serviciile de intretinere si reparare a utilajelor de restaurant si bucatarie (roboti de bucatarie,mixere,malaxoare,masini de turat aluat,masini de gatit,mese calde,cuptoare electrice si pe gaz/convectomate,fry-top-uri,friteuze,hote de extractie,bascule semiautomate,masini de spalat vase,masini de tocat carne,mese pizza,masini de cuburi de gheata,dospitoare,marmite cu incalzire indirecta,masini de curatat cartofi,masini de fondant)se executa urmatoarele operatiuni:
Verificari si calibrari la elemente de protectie si control(presostate,termostate mecanice,electrice si electronice;curatare duze umidificatoare;verifcare rezistente electrice;masurare parametri de functionare;gresare si curatare palete ventilatori;reglaje dispozitive hidraulice;curatare pompe evacuare si filtre de admisie;curatare pompe admisie detergenti si pompe pentru agentii de clatire;curatare duze stropitoare,verificare si completare ulei la reductoare de turatie,verificare site si cutite taietoare,calibrari sonde temperatura;decalcifieri;verificare si intindere curele;alte operatiuni necesare bunei functionari a utilajelor.
Pretul exprimat se refera la efectuarea acestor operatiuni pentru 1 buc. revizie efectuata cu o frecventa lunara pentru 97 utilaje.