România va organiza cea de-a 21-a ediţie a Conferinţei Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (ITU), ce va avea loc la Bucureşti, în perioada 26 septembrie – 14 octombrie 2022, la Palatul Parlamentului. Reuniunea reprezintă unul dintre cele mai mari evenimente de profil la nivel mondial, cu peste 2.000 de participanţi din 194 de state, printre care se numără miniştri de resort, înalţi oficiali ONU şi...
România va organiza cea de-a 21-a ediţie a Conferinţei Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (ITU), ce va avea loc la Bucureşti, în perioada 26 septembrie – 14 octombrie 2022, la Palatul Parlamentului. Reuniunea reprezintă unul dintre cele mai mari evenimente de profil la nivel mondial, cu peste 2.000 de participanţi din 194 de state, printre care se numără miniştri de resort, înalţi oficiali ONU şi reprezentanţi ai celor mai mari companii de IT&C din întreaga lume.
Necesitatea este descrisă în proiectul de caiet de sarcini ataşat iar datorită caracterului specific şi complex al organizării Conferinţei sunt necesare informaţii din piaţă care să permită determinarea valorii estimate şi configurarea cerinţelor pentru întocmirea ulterioară a caietului de sarcini pentru achiziţia serviciilor de închiriere cabine şi instalaţii de traducere simultană şi echipamente necesare precum şi alte bunuri/servicii conexe necesare asigurării spaţiilor, facilităţilor şi serviciilor, alocate pentru Conferinţa Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor, determinarea duratei optime de prestare a serviciilor, precum şi identificarea oricărui alt aspect (financiar-tehnic-contractual, etc.) relevant a fi luat în considerare în realizarea achiziţiei.
Informaţiile oferite de către persoanele/organizaţiile respondente/participante la întâlnirile de consultare nu le vor aduce avantaje sau dezavantaje acestora în perspectiva derulării achiziţiei asociate acestei consultări a pieţei. Răspunsurile sau participarea operatorilor economici la această consultare a pieţei nu vor constitui în nici un caz un motiv de excludere în cadrul viitoarei proceduri de atribuire. Această consultare a pieţei nu are ca scop selectarea unui anumit ofertant pentru viitoarea procedură de atribuire. Această consultare a pieţei preced achiziţia şi nu se substituie procesului de selecţie. Autoritatea contractantă nu a acordat şi nu va acorda compensaţii financiare pentru participanţii la consultarea pieţei şi nici nu a rambursat/nu va rambursa cheltuielile efectuate cu ocazia participării în cadrul acesteia. Informaţiile primite de către Autoritatea Contractantă în cursul consultărilor pieţei pot fi utilizate în planificarea şi desfăşurarea viitoarei achiziţii, cu respectarea prevederilor legislaţiei în domeniul achiziţiilor publice, în special pentru a nu denatura concurenţa în cadrul viitoarei proceduri de atribuire şi pentru a nu încălca principiile nediscriminării şi transparenţei. Pe parcursul procesului de consultare, Autoritatea Contractantă va lua toate măsurile necesare pentru a păstra confidenţialitatea informaţiilor declarate de către participanţii la consultare drept confidenţiale, clasificate sau protejate de un drept de proprietate intelectuală.
Nicio informaţie conţinută în documentele publicate în SEAP sau prin orice alte mijloace în legătură cu acest proces de consultare sau orice comunicare realizată între Autoritatea Contractantă şi orice persoană/organizaţie în legătură cu această consultare a pieţei nu poate fi invocată ca făcând parte dintr-un contract, acord sau orice altă formă similară.
Toate comunicările vor fi transmise la venuePP22@ancom.ro şi marius.cirnu@ancom.ro.