Serviciile de formare profesionala "Competente Antreprenoriale" au ca scop dezvoltarea competentelor in antreprenoriat a absolventilor ULBS din cadrul proiectului POCU 131571 - EDU PRACTICA – Cheia succesului primului loc de munca pentru studentii ULBS in vederea insertiei mai usoare pe piata muncii, eventual, pentru a-si infiinta propriile afaceri si de a stimula spiritul de antreprenor, abilitatile de negociere, de organi...
Serviciile de formare profesionala "Competente Antreprenoriale" au ca scop dezvoltarea competentelor in antreprenoriat a absolventilor ULBS din cadrul proiectului POCU 131571 - EDU PRACTICA – Cheia succesului primului loc de munca pentru studentii ULBS in vederea insertiei mai usoare pe piata muncii, eventual, pentru a-si infiinta propriile afaceri si de a stimula spiritul de antreprenor, abilitatile de negociere, de organizare, coordonare, evaluare ce vor reprezenta beneficii pe termen lung cu impact in plan personal si profesional.
Furnizorul de formare profesionala trebuie sa fie autorizat ANC pentru aceste cursuri si trebuie sa faca dovada formarii antreprenoriale a cel putin 100 persoane in ultimii 5 ani. Lectorii propusi, trebuie sa detina specializare ANC in ocupatia de formator si competente antreprenoriale si experienta in management de cel putin 3 ani. Cursurile vor fi personalizate, avand un caracter practic, prin intreprinderea simulata, in sectoarele economice (Biologie, Medicina si Farmacie), specializarile din care vor proveni cei 112 absolventi de studii superioare. Prin intermediul intreprinderii simulate, know-how-ul unui antreprenor se va transfera absolventilor ULBS, acestia avand oportunitatea de a-si vedea propria afacere simulata. Planul de afaceri al acestei intreprinderi simulate va fi prezentat la examenul de absolvire.
Oferta trimisă va conţine: Propunerea tehnică, propunerea financiară şi documente de eligibilitate. Ofertantul va elabora propunerea tehnică astfel încât să furnizeze toate informaţiile cu privire la specificaţiile tehnice ale serviciilor pe care le va presta pentru îndeplinirea contractului. În scopul evaluării conformităţii propunerilor tehnice ale ofertanţilor cu cerinţele cuprinse în caietul de sarcini, în ceea ce priveşte calitatea serviciului, ofertantul va elabora oferta detaliind caracteristicile tehnice ale serviciilor cuprinse în propunerea tehnica, nu va copia întocmai specificatiile tehnice din caietul de sarcini şi nu va folosi sintagma “conform caietului de sarcini". Cerinţele impuse vor fi considerate obligatorii şi sunt minimale. În acest sens orice ofertă de bază prezentată, care se abate de la prevederile Caietului de sarcini, va fi luată în considerare, dar numai în măsura în care propunerea tehnică presupune asigurarea unui nivel calitativ superior cerinţelor minimale din Caietul de sarcini. Ofertele incomplete nu se iau în considerare. Propunerea financiară: Ofertantul va elabora propunerea financiară astfel încât aceasta să cuprindă preţul serviciilor în lei fără TVA şi valoarea TVA-ului specificată separat. Ofertele incomplete nu se iau în considerare. Preţul cuprins în propunerea financiară trebuie să poată fi justificat, să fie rezultatul liberei concurenţe de pe piaţă în domeniu, real, serios. Dacă se constată că o ofertă conţine preţuri care nu îndeplinesc condiţiile de mai sus, aceasta va fi respinsă ca fiind neconformă.