Proiectul "Management administrativ performant şi orientat către cetăţeni la nivelul UAT - Judeţul Suceava" se derulează în cadrul Programului Operaţional Capacitate Administrativă, Axa prioritară 2 – Administraţie publică şi sistem judiciar accesibile şi transparente, Obiectivul specific 2.1: Introducerea de sisteme şi standarde comune în administraţia publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în ...
Proiectul "Management administrativ performant şi orientat către cetăţeni la nivelul UAT - Judeţul Suceava" se derulează în cadrul Programului Operaţional Capacitate Administrativă, Axa prioritară 2 – Administraţie publică şi sistem judiciar accesibile şi transparente, Obiectivul specific 2.1: Introducerea de sisteme şi standarde comune în administraţia publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanţă cu SCAP, Cererea de proiecte POCA/661/2/1 (CP13/2019 pentru regiunile mai puţin dezvoltate) - Fundamentarea deciziilor, planificare strategică şi măsuri de simplificare pentru cetăţeni la nivelul administraţiei publice locale din regiunile mai puţin dezvoltate şi are ca scop consolidarea capacităţii administrative la nivelul UAT - Judeţul Suceava, în vederea realizării obiectivelor de dezvoltare a judeţului Suceava, în concordanţă cu limitele strategice europene, naţionale şi regionale şi crearea de măsuri de simplificare pentru cetăţeni în concordanţă cu SCAP.
Planificarea strategică este un proces care descrie direcţia generală a unei instituţii în viitor. Procesul ajută o instituţie să decidă ce doreşte să realizeze şi care sunt principalele acţiuni pe care trebuie să le întreprindă în viitor. Planificarea strategică este un proces colectiv şi participativ, ce implică personal de conducere şi de execuţie şi consultări cu o serie de factori interesaţi, reflectă situaţia generală dintr-o perspectivă pe termen lung. Un plan strategic clarifică priorităţile instituţionale şi unifică personalul în urmărirea unor obiective comune. Furnizează, de asemenea, o ocazie de a rezolva aspectele fundamentale, de a transfera concentrarea de la operaţiunile de zi cu zi şi de a lua iniţiative menite a îmbunătăţii performanţa.
Planul Strategic Instituţional al Consiliului Judeţean Suceava pentru perioada 2022 – 2024 va reprezenta un instrument de management care se înscrie în cadrul normativ naţional, oferind o imagine clară asupra priorităţilor strategice, politicilor instituţionale, propunerilor legislative, proiectelor strategice şi programelor bugetare, care urmează să fie promovate la nivelul instituţiei.
Valoarea totală estimată a contractului de achiziţie publică de servicii de elaborare a "Planului Strategic Instituţional al Consiliului Judeţean Suceava pentru perioada 2022-2024", în cadrul proiectului "Management administrativ performant şi orientat către cetăţeni la nivelul UAT - Judeţul Suceava", cod SMIS 135768, implementat în cadrul Programului Operaţional Capacitate Administrativă , Axa prioritară 2 – Administraţie publică şi sistem judiciar accesibile şi transparente, Obiectivul specific 2.1: Introducerea de sisteme şi standarde comune în administraţia publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanţă cu SCAP, Cererea de proiecte POCA/661/2/1 (CP13/2019 pentru regiunile mai puţin dezvoltate) - Fundamentarea deciziilor, planificare strategică şi măsuri de simplificare pentru cetăţeni la nivelul administraţiei publice locale din regiunile mai puţin dezvoltate, conform referatului de necesitate nr. 20351 din 30.09.2020 întocmit de către Serviciul proiecte din fonduri externe din cadrul Consiliului Judeţean Suceava, este de 130.000 lei fără TVA.
Orice operator economic are dreptul de a solicita clarificări sau informaţii suplimentare oricând în perioada cuprinsă între data publicării anunţului de participare simplificat şi cel mult 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. În măsura în care solicitările de clarificări sau informaţii suplimentare au fost adresate în termenul prevăzut anterior, autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici cu 4 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.