UAT Judeţul Suceava, prin Consiliul Judeţean Suceava implementează proiectul cu titlul "Creşterea siguranţei pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava", cod SMIS 154593, finanţat în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 10 - Protejarea sănătăţii populaţiei în contextul pandemiei cauzate de COVID-19, creşterea eficienţei energetice şi utilizarea surselor ...
UAT Judeţul Suceava, prin Consiliul Judeţean Suceava implementează proiectul cu titlul "Creşterea siguranţei pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava", cod SMIS 154593, finanţat în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 10 - Protejarea sănătăţii populaţiei în contextul pandemiei cauzate de COVID-19, creşterea eficienţei energetice şi utilizarea surselor regenerabile de energie, cu finanţare din REACT-EU.
Contractul de finanţare a fost semnat în data de 13.09.2021, iar perioada de implementare a proiectului este până la data de 31.12.2023. Prin proiect, se propun a fi executate intervenţii la infrastructura electrică, de ventilare şi tratare a aerului şi infrastructura de fluide medicale, iar pentru realizarea acestora este necesară achiziţia serviciului de elaborare a Proiectului tehnic şi detalii de execuţie şi asigurarea asistenţei tehnice din partea proiectantului.
Obiectivul principal care se doreşte a fi realizat prin implementarea acestui proiect este crearea unor spaţii conforme în ceea ce priveşte infrastructura electrică, de ventilare şi tratare a aerului şi infrastructura de fluide medicale.
Astfel, Studiul de Fezabilitate (SF) vizează următoarele intervenţii:
- instalarea de sisteme de detectare, semnalizare, alarmare incendii, cu acoperire totală şi de detectare, semnalizare şi alarmare în cazul depăşirii concentraţiei maxime admise de oxigen în atmosferă;
- reabilitarea, modernizarea şi extinderea infrastructurii electrice, de ventilare şi tratare a aerului;
- reabilitarea, modernizarea şi extinderea infrastructurii de fluide medicale;
- asigurarea dublei alimentări de la postul trafo al tabloului de la subsolul clădirii.
Durata contractului este de 11 luni şi se derulează de la înaintarea notei de comandă şi până la recepţia la terminarea lucrărilor, acceptată de beneficiar fără obiecţii, contractul extinzându-şi valabilitatea în cazul în care se prelungeşte durata de execuţie a lucrărilor, fără alte costuri suplimentare din partea beneficiarului.
Prestarea serviciului de elaborare a proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie, inclusiv obţinere avize / acorduri este de 45 de zile, de la înaintarea notei de comandă.
Durata serviciului de asistenţa tehnică din partea proiectantului va fi pe toată durata de execuţie a lucrărilor, până la recepţia la terminarea lucrărilor.
Contractul presupune realizarea următoarelor etape:
• Servicii de proiectare (PAC, POE, PT şi DE);
• Servicii de asistenţă tehnică din partea proiectantului pe perioada execuţiei lucrărilor.
Contractul intră în vigoare şi în efectivitate de la data semnării lui de către ambele părţi.