Curăţenia, igiena şi sanitaţia sunt cruciale în industria de prelucrare şi producţie a alimentelor conform standardelor de siguranţă alimentară. Tehnologia de curăţare cu abur ajută la evitarea contaminării alimentelor în timpul procesării şi ambalării şi oferă soluţii de neegalat la cele mai comune probleme de întreţinere ale bucătăriilor comerciale. Curăţarea cu abur îndepărtează grăsimile, uleiurile, depunerile de zahăr...
Curăţenia, igiena şi sanitaţia sunt cruciale în industria de prelucrare şi producţie a alimentelor conform standardelor de siguranţă alimentară. Tehnologia de curăţare cu abur ajută la evitarea contaminării alimentelor în timpul procesării şi ambalării şi oferă soluţii de neegalat la cele mai comune probleme de întreţinere ale bucătăriilor comerciale. Curăţarea cu abur îndepărtează grăsimile, uleiurile, depunerile de zahăr şi vor elimina bacteriile, mucegaiul, germenii şi virusurile, într - o singură etapă fără a utiliza produse chimice periculoase.
Curăţenia, igiena şi sanitaţia sunt esenţiale pentru protejarea consumatorilor de îmbolnăviri şi de contaminarea alimentelor şi preparatelor culinare. Aparatele industriale de curăţare produc abur la temperaturi de de până la 200°C, şi este dovedit că acesta distruge în siguranţă microrganismele, elimină mirosurile persistente neplăcute, vă ajută la prevenirea contaminării alimentelor şi vă protejează imaginea afacerii Dvs. Teste de laborator independente au demonstrat că aburul la temperatură ridicată elimină 99,9% dintre bacterii, mucegaiuri şi agenţi patogeni.
Descrierea serviciilor:
• Serviciul hard-to-reach este complementar serviciului de curăţenie generală şi aşa cum îi spune şi denumirea este dedicat zonelor greu accesibile ale echipamentelor din bucătărie (ex: roţi echipamente, îmbinări echipamente, chedere echipamente, etc);
• Operaţiuni de curatare a hotei, tubulaturii si motorului exhaustor, a plitelor si cupto