SERVICII DE CATERING PENTRU ORGANIZAREA ÎNTÂLNIRII TRANSNAŢIONALE, PENTRU IMPLEMENTAREA PROIECTULUI ”CARD4ALL – CONNECTING CITIES, CITIZENS AND SERVICES – ORAŞ ACCESIBIL PENTRU TOŢI CETĂŢENII” COD 3938 – FAZA DE IMPLEMENTARE, COFINANŢAT DE UNIUNEA EUROPEANĂ ÎN CADRUL PROGRAMULUI DE COOPERARE TERITORIALĂ URBACT III, constând în:
- Prânz 19.06.2019;
- Cină 19.06.2019;
- Prânz 20.06.2019.
Pentru serviciile de catering se soli...
SERVICII DE CATERING PENTRU ORGANIZAREA ÎNTÂLNIRII TRANSNAŢIONALE, PENTRU IMPLEMENTAREA PROIECTULUI ”CARD4ALL – CONNECTING CITIES, CITIZENS AND SERVICES – ORAŞ ACCESIBIL PENTRU TOŢI CETĂŢENII” COD 3938 – FAZA DE IMPLEMENTARE, COFINANŢAT DE UNIUNEA EUROPEANĂ ÎN CADRUL PROGRAMULUI DE COOPERARE TERITORIALĂ URBACT III, constând în:
- Prânz 19.06.2019;
- Cină 19.06.2019;
- Prânz 20.06.2019.
Pentru serviciile de catering se solicită furnizarea unui meniu per persoană, care să conţină:
Pentru prânz:
- Felul I - ciorbă din diverse ingrediente - 300 ml;
- Felul II - preparate calde din carne (200 g), garnitură cartofi sau legume (150 g), salată de legume (100 g);
- Desert (preparate de patiserie) - 100 g;
- Cafea - 50 ml;
- Pâine - 100 g;
- Apă minerală/plată - 1 sticlă de 750 ml;
Pentru cină:
- Felul I - antreuri reci (preparate din carne, brânză) - 250 g;
- Felul II - Preparate calde din carne (200 g), garnitură cartofi sau legume (150 g), salată de legume (100 g);
- Desert (preparate de patiserie) - 100 g;
- Cafea - 50 ml;
- Pâine - 100 g;
- Apă minerală/plată - 1 sticlă de 750 ml.
Preţul final trebuie să includă: transportul la locaţia de organizare a întâlnirii, consumabile (şerveţele, veselă de unică folosinţă, zahăr, lapte condensat pentru cafea). Numărul de persoane urmează să fie comunicat cu minim 2 ore înainte de eveniment, iar serviciile de catering urmează să fie desfăşurate la Centrul pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene, Str. Universităţii nr. 34.