1. Servicii de catering pentru 65 de persoane care sa contina minim urmatoarele produse: ceafă 200 gr , piept de pui 200 gr, mici 120 gr, muştar 50 gr, salata varză proaspătă 200 gr, cartofi la cuptor cu pătrunjel şi usturoi 250 gr, pâine 160 gr, 500 ml apa plată/minerală, 500 ml diverse răcoritoare. Portiile vor fi amabalate individual in caserole compartimentate de unica folsinta cu capac, insotite de seturi de tacam de u...
1. Servicii de catering pentru 65 de persoane care sa contina minim urmatoarele produse: ceafă 200 gr , piept de pui 200 gr, mici 120 gr, muştar 50 gr, salata varză proaspătă 200 gr, cartofi la cuptor cu pătrunjel şi usturoi 250 gr, pâine 160 gr, 500 ml apa plată/minerală, 500 ml diverse răcoritoare. Portiile vor fi amabalate individual in caserole compartimentate de unica folsinta cu capac, insotite de seturi de tacam de unica folosinta (cutit, furculita si servatel).
2. Servicii de catering care sa contina 15 platori calde care sa contina minim urmatoarele produse: ceafă de porc la gratar 550 gr, cârnaţi semiafumati 350 gr, carne la garniţă 250 gr, crispy strips 350 gr, bulete de caşcaval 200 gr, ciuperci pane 200 gr, sos de usturoi 150 gr, dulceaţă de ardei iute 100 gr, cartofi prăjiţi 400 gr, castraveţi muraţi 350 gr, paine cu unt. Platourile vor fi insotite de 50 de farfurii de unica folosinta si seturi de tacam de unica folosinta (cutit, furculita si servatel).